Srdjan

Beograd

Član od: 27.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Haljine

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Svi dragi kupci . .. Zelim da vam kazem da se nikako ne usudjujete da kupujete stvari od ovoga prodavca . .. oni obmanjuju ljude nisu profesionalni i iskreni a za odgovornost nikada nisu ni čuli . .. postavljaju slike na oglas koje ne odgovaraju opisu oglasa naznače veličinu a ustvari veličina je univerzalna . .. roba ne vredi taj novac jer ga drugi prodavci na kp-u imaju u ponudi za duplo manje pare. .. nisu u stanju da sagledaju svoje greske niti da se izvine jos uslovljavaju posto nevracaju novac da zamenis robu za drugu ( kako im verovati posle tako gorkog iskustva ) . .. ( kada sam ih pozvala i rekla da hocu svoj novac nazad dobila sam nevracamo novac vi nas neinteresujete i na kraju spustenu slusalicu ) zato molim sve drage kupce i sve odgovorne ovde u KP da reaguju i učine nesto blokiraju, zabrane da se dozovu pameti ! !!
Kakvo ljubavno pismo i izmisljotina,divno! Kao prvo model je isti kao sa slike,to sto vama ne stoji to nije nas problem. Kao drugo ponudjeno vam je da se model zameni nasta nepristajete. Veza vam je prekinuta jer niste normalno pricali i onda kada vam je receno da posaljete model nazad da bih vratili novac,vi ste poceli da vristite i pretite na sav glas! Strasno! Zahvaljujem se na izmisljotinama i veliki pozdrav!

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ispostavilo se da je jakne losijeg kvaliteta i prvi dan se odsila postava, ja sam odneo kod snajdera i on mi je rekao da to nije perjana jakna nego da je likre ili nesto na to slovo.
Jakna je odlicnog kvaliteta,kao sto ste I potvrdili onda kad ste dobili model. Posle pet Dana ste pocepali postavu rukava(sto nije NASA greska)da big posle pet Dana izjavili da je jakna of stiropora. Strasno i smesno,jer zaista ne znam da postoje takve jakne. Zahvaljujemo se na negativnoj oceni koja je izmisljena sa vase strane.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.