Srdjan

Kraljevo

Član od: 28.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Dečja > Dečaci | Majice i duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Majice su toliko loseg kvaliteta, a o stampi na ne pricam. Dete je jednom obuklo majicu sljustila se slika skoro skroz, ne mogu ni da zamislim sta ce biti kad je operem u masini
E ovako, da se odgovori na ovaj atak na razum i logiku. Prvo, žena je kupila majice 15-og decembra, čekala je 20 dana da bi dala ocenu, pre toga me nije ni kontaktirala da prijavi tzv katastrofalnu situaciju i nezadovoljstvo ne bi li eventualno nadoknadio štetu, zamenio majice, vratio pare, itd... Iako ovo što je napisala je notorna neistina i prkosi svim zakonima fizike, razumu i logici. Dete obuko majicu i štampa magično spala od sat vremena nošenja :D Pa da sam je kredom ispisao pa ne bi se tako skinulo. Uostalom, jedino njoj da se desi ovako nešto a svi drugi zadovoljni, a ona ni da se ne zapita kako to. Ovaj slučaj iznošenja neistina ovde sam prijavio, ali bezuspešno, očigledno ovde može da se piše šta se hoće, nažalost. Drugo, tražio sam od dotične video ili foto dokaz o navedenom, i evo i posle 20 dana nema ničega, majice je zadržala a dala negativnu, ni sam ne znam kojim povodom. Treće, u trgovini postoji nešto što se zove reklamacija, makar u civilizivanom svetu. Sve je to ona lepo odbila, a majice koje su ok 100% je zadržala. Totalno bezobrazno i zlonamerno sa evidentnom namerom da se našteti nečijem poslu, a po pretpostavljam nečijem nalogu. Nema drugog objašnjenja. Četvrto, majice se mogu preuzeti i na adresi, i lično uveriti u kvalitet i majica i štampe. Pametnome dosta.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako nerado dajem negativnu ocenu, jer smatram da se sa normalnim ljudima moze lako postici dogovor ili neki kompromis. Nazalost, to ovde nije bio slucaj. Ocekivao sam od clana da zaista vredi hvale koju je dobio od svih dosadasnjih korisnika. Poneseni pozitivnim ocenama clana, porucili smo 4 artikla sa istim motivom stampe - ukupno 6100 din na robi od 'kvalitetnog' pamuka, ocekujuci da cemo dobiti to sto smo videli na reklamiranim slikama. Nakon sto je roba stigla, naisli smo na nekoliko problema: kvalitet majica i duksa je jako los - izuzetno je tanak materijal, te se providi i rasteze; kvalitet stampe je katastrofalno loš (tekstualni deo je potpuno necitak (vise nego ocigledno je u pitanju copyright slika male rezolucije skinuta sa neta koja je uvelicana), na slici se vide tragovi zapusene glave stampaca) i na duksu postoji ulepljena fleka od nekog lepila. .. jedino sto odgovara opisu sa oglasa je velicina. : ( Prodavac je odmah kontaktiran i postignut je dogovor da ce se roba vratiti. Vise od nedelju dana kasnije, prodavac odbija da odgovori na poziv, salje postnetom 750din (ocigledno kako bismo pokrili dodatne troskove postarine), odbija da preuzme robu i roba se vraca nama. Da zakljucim - izuzetno lose iskustvo sa prodavcem, neprofesionalno ophodjenje, nefer saradnja, IZUZETNO LOS KVALITET stampe i majica. Obzirom an sve navedeno, bio sam primoran da kontaktiram i nadlezne sluzbe, kako KPa, tako i zastite prava potrosaca. Nadam se da ce moji komentari i ocena pomoci kako kupcima, tako i prodavcu da razmisle o daljoj saradnji i kvalitetu usluga.
Ovako, kupac je naručio 4 artikla, a da prvo nije ni bio siguran da li mu odgovara ni kroj ni veličina. Svi artikli su odštampani kako treba, niti je kvalite štampe loš, niti postoji bilo kakav nečitak tekst, nego je gospodin po svom priznanju perfekcionista, i samim tim sklon traženju dlake u jajetu, što svakako nije moj problem. Svi artikli se štampaju po narudžbini, i gledam da svaki bude kvalitetno odštampan, i svakako ne šaljem robu ako taj kriterijum nije ispoštovan. Problem je očigledno nastao jer mu se nije svideo kroj majica i duksa (možda mu je loše stajalo), pa je krenuo da iznalazi mane kojih nema. Majice su standardne debljine, 150g/m2, takve majice su svuda na tržistu, i svakako nisu prozirne, te ne znam zašto se ovde koriste laži. Pričati takve stvari o jednoj svetskoj firmi za proizvodnju majica je u najmanju ruku neozbiljno. Uvek gledam da izađem u susret, zamenim majicu ili napravim neki dogovor, ali da ulazim u troškove štampe i nabavke materijala zarad nečijeg eksperimentisanja, to svakako ne mogu. Pre svega, nisam izričito pristao da izađem u takav trošak zbog nekoga ko neće niti da prizna šta zapravo nije u redu, niti ima sluha za dogovor, iako je on odmah i izričito vratio robu, jer baš njega briga što ste vi uložili ne baš tako mali novac u njegovu avanturu. Čovek pre svega nije bio upoznat ni sa prirodom štampe, već je očekivao preslikač na majici. Meni je to dovoljno. 'Ulepljena fleka' na duksu je zapravo trag od prajmera kojim se tretira materijal pre štampe, i ako i ostane na duksu, skida se vlažnom krpom a svakako nakon prvog pranja, o čemu je i obavešten kupac, ali prosto njega to nije zanimalo, već ovde iznosi svoje procene i neistine. Čovek je prosto navikao na plastiku na majici, i kada to nije dobio, rešio je da po svaku cenu ispravi svoju grešku. Drugo, majice su kvalitetne, o čemu govori iskustvo drugih korisnika. Artikli su apsolutno odgovarali opisu iz oglasa. Njemu sam makar izašao u suret i ispao čovek, i uplatio mu 750 din na ime duple poštarine zbog vraćanja paketa, iako nisam morao da krpim posledice njegove samoinicijative vraćanja robe. Ovde naveden opis je samo zlonameran pokušaj da se iz ne znam kakvog poriva nekome podrije profesionalno poslovanje i ophođenje prema mušterijama i kupcima, čineći to nažalost, kroz apsolutne neistine i proizvoljne procene nastale iz neupućenosti. Ako prodajete bilo šta, zaobići u širokom luku, jer gospodin će svakako naći neku zamerku, bez sumnje, i Vas usput okriviti za tu njegovu skolnost.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.