Srdjan

Svilajnac

Član od: 06.09.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

U opisi oglasa stajalo - Laptop se ukljucuje ali ne daje sliku. Može za delove ili ako neko zna da popravi. " Sto je stigao laptop odmah sam probao da ga upalim, uopste se ne pali niti daje bilo kakve znake zivota. Kad sam otvorio donji pokopac sve bilo jasno, sprzena ploca duvaljkom, svaki kablic pocupan, cak izvadjene i wifi antenice iz panela, displej izgreban(neupotrebljiv). .Cak i adapter-punjac je naglasen da ide uz laptop(ocekuje se od laptopa originalni), a meni je prodavac poslao neki skroz levi na 24V ! I na posto sam prilozio slike sprzenog-neupotrebljivog laptopa, prodavac je rekao da je ustvari laptop od njegovog druga i da ga je drug slao na popravku u Nis i da nisu uspeli da ga poprave(sto je trebao da naglasi u oglasu, a ne da stavi LAPTOP ZA POPRAVKU ILI DELOVE Oprez kada kupujete, raspitajte se maksimalno o predmetu koji kupujete da nebi bili 3500rsd u minusu kao ja, najsmesnije je to sto ceo taj laptop ispravan sa svim komponentama vredi max 8000din!
Vama je ponudjeno da vratite laptop ako Vam ne odgovara, i bice Vam vracen novac, a vi niste to uradili nego brze-bolje dali negativnu ocenu, sto mene uopste ne interesuje niti dotice. Losih ljudi ce uvek imati, broj pozitivnih govori dovoljno o meni kao korisniku sajta na kojem i kupujem i prodajem. Sa normalnim ljudima je uvek bilo moguce napraviti dogovor na obostranu korist, sto sa Vama nije bilo moguce, sto vise govori o Vama kao o osobi nego o meni. Pozdrav i sve najbolje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.