Srdjan

Beograd

Član od: 01.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Senzori i kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kamera nema led diode (nocni mod) kao sto je to naznaceno na njenoj kutiji. Nakon narudzbe, stigla je neispravna kamera, kontaktiran je prodavac i ista je zamenjena (iako sam trazio drugu vrstu), ali o mom trosku (placene 3 postarine osim samo jedna). Greske se desavaju, ali ovako se ne posluje.
Covek je porucio pre 25dana kameru,salje mi poruku da ne valja,ja sam zamenio bez pogovora inace na to nema garancija ali sam izasao u susret jer je rekao da nije stigao da zameni sve sto nije valjalo,na kutiji je nacrtano nesto drugo kao reklama a ne da bi mu ja nesto sto se kaze uvalio..coveka sam istog zvao da mu vratim pare ali me je blokirao,inace kameru drugu je dobio ispravnu slikao sam i poslao na viber...ovaj gospodin mi je dao namerno negativnu ocenu!!!!

Automobili | Oprema > Sijalice | LED, diode i trake

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Norucio sam sijalice C6 u opisu oglasa je naznaceno da imaju garanciju. .. Sa preshodnim sijalicama C6 sam bio prezadovoljan 9 meseci su trajale, iste sam narucio od drugog prodavca. Kada su mi stigle dizajn se neznato razlikovao od predhodnih. .. Obe sijalice su mi pregorele u roku od 15 dana. Obratio sam se gospodinu, isti se izjasni da garancija ne vazi i ako je u naslovu oglasa naznaceno "garancija" sto nije tacno Ponudjeno mi je da uzmem drugi par po jeftinijoj ceni sto mi mi nije prijvatljivo . .. Ocena je data iskljucivo iz moga licnog iskustva. .. ne znaci da je tako i sa ostalim proizvodima Svako dobro
Garancija glasi na ispravnost i da su nove,a sa godinu dana garancije kostaju 30e vi ste hteli sto jeftiniju varijantu i da imate dozivotnu garanciju
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.