Srdjan

Novi Sad

Član od: 23.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > DJ oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

slusalice su probijen zvuk, uopste nisu ispravne, uopste nema basa, kada se pojaca malo probija, imaju sumove i kada sam ga zvao posle 3 min kupovine nije se javljao na telefon. .. ne preporucujem nikom ! !!
Postovani... Slusalice koje sam prodavao su 100% ispravne. Preuzeo ih je u kutiji sa fiskalnim racunom I svom fabrickom ambalazom. (kao sto je u opisu) Preuzeo ih je ispred svoga stana u NS Doneo sam mu ih na noge jer sam zeleo da mu ucinim da ne placa dostavu kao svom komsiji sugradjaninu... Cena slusalica je bila 60e (njemu sam ih prodao za 45e) Igrom slucaja njemu se nije dopao zvuk, sto je zakljucio kasnije tipa poredjenjem sa nekim njegovim slusalicama koje vec ima… Posto ih nije probao prilikom preuzimanja (sam je kriv) NIJE ZAHTEVAO PROVERU. Tacno je, pozvao me je par minuta posle nase trgovine (sto sam ja video kasnije) Ali zaista nisam cuo na vreme telefon vec nakon 10 tak minuta (jer sam prao auto na samousluznoj auto praoni) Za koje vreme mi je GOSPODIN DEJAN poslao 3, 4 poruke sa gomilom UVREDA I PRETNJI tipa “ZAPISAO SAM TI TABLICE, IMAM JA LJUDE U POLICIJI ZA TAKVE KAO STO SI TI“ „KAKAV SI TI PREVARANT“ „BOLJE DA MI VRATIS PARE ILI CEMO DRUGACIJE“ itd.... Zaista da mi se u startu NIJE obratio na taj njegov ne „civilizovan“ nacin, Vratio bi mu pare bez problema! Ali posto GOSPODIN ne zna da komunicira bez upotrebe PROSTAKLUKA NEMAM NAMERU da mu pomognem. S postovnjem ISKRENI PRODAVAC Sve naj! Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.