Srdjan

Bačka Palanka

Član od: 28.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Dekoracija za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kasnio je sa isporukom, a kada sam mu to rekla-ponudio je da odustanem od narudžbine iako je znao da mi se žuri. Stigli su nisači za žardinjere čike su šipke toliko oštre da su napravile rupe na fasadi zgrade. Savetovao mi je da idem u gvoždjaru i kupim neke štitnike. Juče je pala kiša i sivi nosači su zardjali. Slike nažalost ne mogu da pošaljem ovde.
Kako dva nosača od po 2 kg mogu da "naprave rupe" na fazadi zgrade? Srećom pa niste poručili 10 komada, tačno bi srušili zgradu :-)

Dvorište i bašta > Dekoracija za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moja narudžba je prvo prihvaćena, a potom, nakon probijanja dogovorenog roka za isporuku, čovek je odustao od narudžbe i preporučio da nađem drugog majstora.
Kao prvo, vi niste poručili ništa od proizvoda koji su na mojim oglasima. Poslali ste mi svoj nacrt. Zatim ste posle par dana poslali drugi nacrt ... a u međuvremenu ste me zivkali svaki dan i slali poruke sa uvek novim idejama... Svako normalan bi odustao od takvog posla i takve mušterije.

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za nosace za police koje su trebale da mi se isporuce za oko 3 dana, uz razne izgovore i dogovore dosli smo do 2 nedelje, a ni posle toga nosaci nisu bili gotovi. Negativnu dajem zbog laznih izgovora prodavca i nepostovanja tuceg vremena. Preporuka ako vam zaista bas treba nesto od njega, zaobidjite, a ako vam bas i ne treba slobodno porucite !
Žao mi je što je tako ispalo. Ali prosto u svakoj proizvodnji dođe do neplanskih zastoja... naračito u današnje veme. Izvinite još jednom. Svako dobro!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.