Srećko Ivanović

Pančevo

Član od: 09.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Antikviteti > Staro posuđe i escajg

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Solje su bile jako prljave i nisu bile sve tacne ukljucene.

TV i Video > Originalni DVD i Blu-ray

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Po dogovoru sam iz Beograda došao i vozio u Pančevo iskljičivo da bi preuzeo dvd filmove. . Kad sam stigao u Pančevo, 60 puta sam pozvao dotičnog gospodina u razamaku od sat vremena ! Nije se udostojio da odgovori na poziv ili da napiše neku poruku ! Ponudio sam mu da mi pošalje dvd filmove o svom trošku na moju adresu u cilju iskupljivanja za tako neljudski potez (dovesti me iz grada u grad pa mi se ne javiti ! ) ako ne zeli da mu dam negativnu ocenu(posto ih vec ima dve), doticni mi je zapretio da ce me prijaviti adminu sa screenshotom kako ga ucenjujem ! E pa srecna ti prodaja !

TV i Video > Video rikorderi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Strasno narucio sam video rekorder i lepo pitao je l ispravan i spreman za upotrebu prodavac je rekao da je sve ispravno i spremno za upotrebu a kada mi je stiglo nije radilo u opste on kaze da su ovi iz brze poste pokvarili i da hoce da mi zameni za nesto drugo posalje mi busilicu i Kaze da treba samo da se zamene cetkice ja kupim cetkice i zamenim ali na busilici je probio motor i ja placam dve postarina za dzabe a sada se prodavac ne javlja i blokirao me je na kupujem prodajem ne preporučujem nikakvu saradnju sa ovim clanom

Automobili | Delovi i alati > Oldtajmeri | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dogovorili smo kupovinu, nedelju dana nije poslao paket, ne javlja se na telefon, a sada vidim da je izbrisao oglas. .vrlo ne korektno.
Nisi ni kupio bravicu a dao si negativnu ocenu hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.