Srecko

Loznica

Član od: 14.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Morao sam na kraju ipak da ocenim negativno prodavca jer mnogo toga nije naveo o telefonu sto je trebao. Naime kao prvo USB kabal nije original cak stavise izlepljen je trakom svuda pomalo, ali odgovor kupca: pa bitno da radi. Kao drugo sto je najveca moja zamerka: displej sa touchom je menjan a on je naveo da nista nije diran na telefonu. Taj ko se razume u to zna da kod zamene touch i LCD HOME dugme upada tj nije u istoj ravni sa gornjim delom telefona. Sta reci sem da sam nezadovoljan, iako sam od njega sve pitao o stanju i ispravnosti predmeta. Predlazem buducim kupcima da pripaze sta i u kakvom stanju kupuju od prodavca.
1.Usb nije izlepljen svuda,nego samo na jednom mestu jer je malkice spala izolacija,sto ni malo ne utice na njegov rad,nikada nije prekidao niti prekida pri pomeranju polozaja. 2.Covek mi posle mesec ipo javlja da je displej menjan,pa kao da sam ja to mogao da znam.Sta treba da odnesem svaki telefon u servis da ga celog otvore i da vide jel ikad sta menjano. 3.Telefon je 100% ISPRAVAN BEZ IJEDNE JEDINE MANE. 4.Telefon je slikan sa svih strana i postavljen na oglas. 5.Bio sam covek i spustio mu cenu,a gospodin ne zna sta ce pa navodi neke razloge koje nemaju veze s' vezom da bi se raspravljao.Umesto da me je odma nazvao da resimo problem,ali verovatno ga je sramota bilo da me napadne bez ikakvog razloga pa zato samo salje poruke.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.