Srecko

Obrenovac

Član od: 16.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Nazalost, nerado dajem ovu negativnu ocenu ali to cinim zbog zastite buducih kupaca. Naime, narucio sam masinicu gde je u opisu stajalo da je nova, nekoriscena i "da vodu nije videla" a stigla je masina gde sam slucajno pregledom ustanovio da je ostecen stezac rotora jer ga je neko klestima odvijao a posto je navoj ostecen podbacena je zardjala podloska. Prilikom reklamacije dobijam odgovor da je posaljem nazad ali prodavac izrazava sumnju da cu poslati drugu masinu sto odmah ukazuje da reklamacija nece biti uvazena i da ce to biti izgovor. Zaista, bez komentara !
Imam celu prepisku sa doticnim gospodinom i preko kp poruka i preko vibera,lepo mu je receno da masinicu vrati odmah,ja bi platio obe postarine i ne bi imao nikakav gubitak,neka Sam odgovori i kaze da li je istina ili ne,njegov odgovor je da ce Sam resiti problem pa makar je prodao u delove....od toliko ljudi samo je gospodin Milan napravio problem
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.