Sremac Novi Sad

Novi Sad

Član od: 12.06.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija je bila korektna sve dok nisam dobio sat. Prvo - sat je neispravan, ne radi uopšte, a na moj poziv da mi vrati novac, a ja njemu sat, video sam da to izbegava i da traži neka opravdanja. Drugo - na satu piše automatik, a sat je navijač, pa sam time doveden u zabludu. Baš zbog toga sam ga i kupio jer je pisalo da je automatik, a nije. I, treće - moj je savet da izbegavate ovog prodavca.

Audio > Pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put da dam negativnu ocenu nekome! !! Dao je oglas za prodaju sansui pojacala i posle vise od mesec dana, prepiske preko SMS-a i KP poruka nisam uspeo nista da uradim, osim sto sam se naslusao raznih gluposti u stilu , "ajde javljam ti sutra".
Nisi ga kupio , nisi ga platio . Lepo si rekao da si se samo dopisivao . Nisi ga ni video , kako onda i zbog cega negativna ocena ? Lepo sam rekao da necu da ga saljem postom za Bg da se ne bi polupalo u transportu i zasto negativna ocena i laz da opis iz oglasa nije tacan ? Pa ove clanove treba izbaciti sa sajta , dovoljno je da se nekome ne svidi nesto sto kazes i on moze bez bilo kakve provere da ti da negatinu ocenu.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon nije kao sto je opisan u oglasu otvaran neradi zvucnik izgreban I sad kaze da je telefon od prijatelja kako nije njegov tako da preporucujem za izbegavati clana ili detaljno proveriti kad se uzima roba od njega. .zato od mene negativna
To je čista laž . Prvo sramota je da ne kažeš da si mi u subotu i nedelju poslao 20 poruka i maltretirao me dok ti ga nisam doneo na noge. Drugo , sat vremena si ga pregledao i probao , zvao da ga proveriš. Čak si i svaki šraf zagledao da nije odvrtan . I onda me posle jednog dana zoveš da kažeš kako sad ne radi zvučnik ? Još ti kažem da je telefon od mog dobrog prijatelja koji ga je koristio 3 meseca i video si i sam da radi . Sad napišeš ovako nešto ? Upravo takve ljude kao što si ti treba izbegavati . Ko zna šta si tu noć i dan posle kad si ga uzeo radio sa njim dok si mesio hleb i pravio burek u toj pekari što radiš .

Mobilni telefoni > Google Pixel

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom. Izbegavam da dajem negativne ocene ali kada je neko zasluzio onda to treba naglasiti kako bi ostali clanovi znali i ne bi napravili gresku kao ja. Gospodin mi je prodao telefon kako on navodi bez mane i perfektan, medjutim kada sam ga upalio odmah je zablokirao nekoliko puta i nastavio da se blokira pa sam morao iznova da ga restartujem i nakon ponovnog vracanja na fabricka podesavanja. Zatim sam probao da nazovem nekoga i probam da li barem to radi, kad ono jos vece razocarenje, aplikacija za pozive izbacuje gresku, a ako uspete da okrenete nekoga onda ga ne cujete niti on vas. Ako neko mene pokusa da okrene telefon to uopste ne registruje i ne zvoni sto vidim prvi put i zivotu, da ne nabrajam dalje. Kada sam nazvao clana da mu skrenem paznju da je uredjaj neispravan nije se javljao, uspeo sam jednom da ga dobijem sa drugog broja jer verovatno nije znao da sam ja, posle se vise nije javljao. Na poruke ne odgovara niti preko telefona, niti na KP. Neka mu je na cast. Sad mu jedino ostaje da izmislja i laze narod kako je bio u inostranstvu bio za vreme poziva. ..

Audio > MP3 i MP4 plejeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je najobicniji lazov, obecao da ce poslati Mp4 i onda svaki dan izmislja neke price kako je na putu i na kraju prodao drugom. Nula od coveka!
Prvo Mp4 nije prodat drugom nego je istekao oglas . Drugo bio sam na putu i to sam Vam rekao , nisam bio u mogicnosti da posaljem i rekao sam da cu pozvati sina ako stigne da posalje . Trece , niste ni platili ni kaparisali mp4 . Kako ste prevareni ? Tako sto nisam stigao da ga posaljem ? Svasta . Nije ovo pravedno da moze tek tako , svako da daje negativne ocene iz svoje licne frustracije . Neka Vam je na obraz , velicino od coveka .

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Treba ga izbegavati u sirokom luku! Tvrdio je da je sat original, poslao mi ga je i rekao da mogu da vratim ako mi ne odgovara. Kad je stigao sat, odnesen je na proveru, sat NIJE original i kad sam pokusao da vratim, paket mi se vratio jer nece da ga preuzme. Obratiti paznju oko saradnje sa prodavcem!

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi ženski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ukoliko ne želite da se natežete sa ovim prodavcem 2 nedelje oko toga da li će ispraviti svoju grešku oko pogrešno poslate robe(narukvica sata je toliko mala da sat ne staje ni na ruku malog deteta) izaberite drugu kupovinu, jako neprijatno iskustvo! !!
U samom tekstu koji ste napisali vidi se da ste lažov . Napisali ste zbog pogrešno poslate robe ? Narukvica je mala na satu ? Spustio sam Vam cenu sata sa 30e na 2700din , poslao po dogovoru , još i stavio novu bateriju ! Sto niste pitali da Vam premerim dužinu narukvice , mada se lepo vidjelo na 10 slika kolika je !? Otkud ja znam da Vi imate ruku kao muško ? Prihvatio sam i da Vam zamenim za nešto sa oglasa , jel tako ? Vi ste izabrali sat od 6000 da Vam pošaljem bez doplate za 2700 din koliko ste dali ili mi dajete negativnu ocenu. Jel tako ? I eto dali ste mi negativnu ali me niko neće ucenjivati ni reketirati ! Dobili ste sta ste poručili u stanju sa slika , ispravno , ispod svake cene i opet nevalja jel ? I još Vam ja budala hoću da izadjem u susret i zamenim ..... ali nekim ljudima nikad niko neće udovoljiti ...

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ljudi klonite se ovog clana molim vas. .. razmenili smo telefone uz moju doplatu jer je njegov bio bolji. .. nasli se ja mu dao novce i moj mob a on meni svoj uz izgovor da se zuri sa zenom i da mu poverujem na rec da je tel extra. .. ja poverovao zbog poz njegovih ocena, dosao kuci primetio ostecenje na delu gde se puni tel. .. .dalje, punio ga cele noci za deset min se skoro ispraznio 20posto a rekao da je baterija odlicna. .. .vibracija kad me budio alarm krci. .. .. .strasno. .. .. zeludac me boleo a jos mi je i sve u kuci nasekirao. .. moze da se brani kako hoce moj vam je savet distanca sa njim. .. molim ga da mi vrati novce ali sve je dzaba
Posle razgovora , dosao sam i doneo sam Vam telefon za zenu , kako ste rekli , da joj uzmete na poklon. Pregledali ga , razmenili telefone i otisli kuci . Posle sat vremena me zovete da ne znate kako se stavlja kartica , to sam Vam objasnio , posle 2 sata me zovete da pitate zasto se cuje ton kad se dodirne ekran , objasnio sam i to kako da iskljucite , posle 3 sata me zovete da kazete kako Vam sin place jer mu se ne svidja telefon koji ste kupili zeni ??? A posle 4 sata me zovete da kazete da Vam ne odgovara frekvencija vibracije ??? Uz Vas telefon ste probali da mi uvalite kineski punjac, koji izgleda kao za iphone i nema 10 grama u sebi, koji nisam prihvatio , zadrzao sam svoj original . Posle ste na to isto kinesko djubre od 100 din hteli da napunite xperiu Z1 i optuzujete mene kako sporo puni i slabo drzi ? Nemam komentar stvarno na to kakav si covek .

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao mi je lomljen stap pa nastavljen. .. .u ocajnom stanju totalno izgreban sa masinom na kojoj neradi dril kako treba. .. .kada smo se culi telefonom rekao par ogrebotina i sve u redu. .. kada sam mu posle preuzimanja poslao poruku nije odgovarao. .. zato dobro razmislite da li cete da poslujete sa njim
Nisam odgovorio jer sam trenutno u Milanu i tek sad sam video ocenu i poruku . Štap sam prodao polovan i ispravan , pecao sam sa njim najnormalnije i ne razumem šta je nastavljamo i kako dril ne radi ? Stvarno mi je zao sto nisam kuci , bez problema bih Vam vratio 4000 din za shimano štap i mašinicu . Ionako sam Vam za te pare to praktično poklonio ....sto se tiče komunikacije , protekla je u redu , štap sam poslao isti dan po dogovoru a zašto mi sad posle 10 dana dajete negativnu bas i ne razumem ali u redu , za ove druge stvari nema potrebe da lažete .

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin koji se predstavlja kao Sremac posle razgovora da mi posalje navedeni telefon, isti je i poslao ali na moju zalost telefon nije imao signal, kada sam ga stavio na punjac pojavilo se da nazalost nepuni da napomenem telefon mi je stigao sa 3 posto baterije istog sam pokusao kontaktirati naravno nije bio dostupan, slao sam mu i poruku koja nije uspela da se isporuci. Tada sam otisao u najblizi servis u Kikindi gde je ustanovljeno da telefon nema IMEI nije imao zvuk jednom recju cela ploca neispravna, gde sam istu zamenio drugom koja me je kostala dodatnih 30eur! zao mi je zbog ovoga s, obzirom da imam skoro 68god a prinudjen sam da dam negativnu ocenu sto dosada nije bio slucaj sa drugim clanovima na KP Napomena! Vodite racuna kada su u pitanju novi clanovi na KP. P. S br telefona servisa gde sam se obratio je 0230 421385 da se mozete uveriti da govorim istinu! !! Ovog momenta blokiram ovog clana.
Ja sam sokiran ovim lazima koje ste izneli ! Ako ste zaboravili , naredni dan ste mi poslali poruku da je sve super i da mi sledi pozitivna ocena i tu poruku imam sacuvanu i objavicu je . Nikakav poziv vise ni poruka od Vas nije stigla ! Ovde ste se predstavili kao prevareni penzioner a meni ste rekli da ste trgovac telefonima i to svi mogu i da vide iz Vasih preprodaja i ocena . Kako telefon nema IMEI kad sam to slikao na jednoj slici i postavio na oglas ??? Ocigledno ste pomesali telefone i prodavce ??? Zasto ste ga nosili u neki servis tek tako bez razgovora samnom kad je telefon u garanciji ? Katastrofa ! Dali ste mi tek tako bezveze prvu negativnu ocenu a svi ce pre i posle Vas potvrditi kakav sam covek i prodavac . Sramota ! Pa ja da sam Vas prevario sa 68 godina za 30e , Vi bi mene bar jednom nazvali ? Ne razumem ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.