SS

Novi Sad

Član od: 08.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ponedeljak (8.11. ) sam se javio u vezi duksa, poslao adresu za slanje, i dogovorili smo se oko duksa. Pošto je u toku te nedelje bio i državni praznik, mislio sam da mi neće stići paket tada. Kao što sam i mislio, nije stigao. Javio sam se u nedelju (15.11. ) čisto da proverim da li je poslao duks, jer sam otkazao neke stvari za ponedeljak (16.11. ) da bih bio tu kada poštar donese. U ponedeljak (16.11. ) mi on odgovara da ne posluje tako, i da neće da pošalje zato što šalje u poštu. Niti mi je napomenuo da neće da pošalje, a ja sam nedelju dana čekao paket. Otkazao sam neke stvari, da bih preuzeo paket, i na kraju mi kaže da ne posluje tako. U redu je ako ne želi da pošalje, ali je mogao da mi javi, da bih znao. Veliko nepoštovanje prema kupcima.
Aleksa nije, i nece dobiti paket jer i ako sam ga dva puta pitao za adresu, nije bio u stanju da mi je da, ja necu slati paket, pa da on stoji u posti pet dana dok Aleksi drug vrati pare, prodje tiket, baba digne penziju, pa ako se nista od toga ne desi meni se paket vrati, tako ne poslujem, i ova ocena neka ostane kao obavestenje svim sledecim kupcima da tako ne poslujem, a Aleksa nema pravo da prica o mom nepostovanju drugih kupaca iz razloga jer ovde sa razlogom stoji samo njegova negativna ocena, Aleksi zelim sve najbolje i da se raspita na kojoj adresi zivi, trebace mu nekad u zivotu sigurno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.