SS

Član od: 25.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Bass gitare

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Preporuka da se korisnik zaobidje u sirokom luku! Menjao sam akusticnu gitaru za bass iz oglasa koji je opisan kao funkcionalan a poslat je u totalno losem stanju sto nista nije bilo navedeno, presao sam preko svega i za popravku koja ce me kostati 60e trazio sam 1000din samo uz naravno jedan deo za gitaru koji je poslao i sto ne mogu da kazem da nije, covek mi vise ne odgovara na poruke, posle par dana mi nekad samo napise da radi i da je zauzet i da ne moze da stigne sto nije moja stvar. Molio bih KP tim da ako bar ne mogu da naplatim ono za sta imam dokaze i papire od majstora kolike su cene za sve, da banuje korisnika. Hvala
2 nedelje me ucenjuje za neki novac, dobio je bass gitaru sa dodtanomelektronkim koja vredi minmum 30e. Za uzvratm mi je poslao gitaru kojoj su naprsli vezovi na vratu kod pragova, civije polu-odvaljene. Sve je to manje bitno, nego me proziva po drustvenim mrezema, naziva i uznemirava moje prijatelje. Zbog uznemiravnja,vredjana i ucena za novac podnosim tuzbu. Pa razmisljaj. Pozdrav

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaje displej "koji radi" a radio je, mozda, nekad, pa je onda bio kod majstora nekog pa je onda kad sam mu rekao da nije ispravan i da je telefon raskopusan a da je "samo kamerica prodata i nista drugo nije dirano". .. Da bi se kamerica skinula, nije potrebno da se skida baterija, ploca, kao sto je na ovom telefonu. Dok smo dogovoravali slanje, odmah je odgovarao, istog trena. Sad kad hocu da vratim telefon nazad, nema ga dve nedelje. Verovatno je ista situacija kao i kod prethodnog kupca koji mu je dao negativnu ocenu. Izbegavajte u sirokom luku osim ako ne zelite da bacate pare na "ispravne" uredjaje.
Epa, ovako. Ja ne znam da li postoji osoba na ovom sajtu koja prodaje ili je prodala ispravan iPhone 5s 32GB za 35eura. Ja NISAM PRODAVAO DISPLEJ ja sam prodavao kompletan (jedino bez zadnje kamere) NEISPRAVAN telefon, sto sam naveo u oglasu i oznacio kao NEISPRAVAN/OSTECEN. Pritom telefon koji sam mu poslao NIJE IMAO NI JEDNU JEDINU TACKICU NA EKRANU od prvog dana kada sam kupio kad je izasao sam redovno menjao folije i zastitna stakla, dsiplej je bio ispravan i granatujem za sve sto sam naveo u oglasu! Baterija je takodje nova original apple-ova, elektronika isto bukvalno nova cak je i kuciste bilo u dobrom stanju, maticna ploca je crkla to sam naveo u oglasu i zbog toga je bila ta cena hteo sam da budem realan i da kupac bude zadovoljan time sto kupuje dosta jeftinije jer samo displej u tom stanju vredi 30eura, a gde je ostalo u telefonu?! Pored telefona je trazio i dodatnu opremu koju nisam prodavao i to je dobio gratis ORIGINAL slusalice i usb/data kabl u apple-ovim plasticnim kutijama, da ne izostavim i to da se slusalice za iPhone prodaju od 10e pa na gore! I pored svega sto sam ispostovao kupca, upakovao paket najbolje moguce, uz telefon dobio vredne poklone i dobio telefon sa kojim bi da ga preproda bio u zaradi on meni daje negatvinu ocenu i spamuje me porukama dve nedelje kako neradi ekran, otiso sam kod majstora kod kog je bio telefon mesec dana da vidim da nije on nesto poteljao ili zamenio delove neispravnim, mogu da kazem da sam samo bez potrebe obrukao coveka pred drugim ljudima i sebe napravio na magarca zbog ovog kupca, koji je verovatno/sigurno nestrucno ostvarao telefon i ostetio ili konektore ili flet kablove na koji su na displeju i vode do ploce, gde je on video gresku sta je uradio pa je mislio da mi vrati telefon kako nista nije ispravno. Po onome sto on meni pise na viberu i u porukama na KP on mene bukvalno nabedjuje da sam mu prodao nesipravan uredjaj kao ispravan, imam slike sta mi je pisao na viberu i KP-u, imam slike oglasa dok je bio aktivan i tu sve pise sta je navedeno i da sam oznacio telefon kao NEISPRAVAN/OSTECEN cena je bila mala zato sto nisam hteo da mi stoji dzabe kuci kad moze nekome biti od koristi i zato sto nisam hteo da se bakcem time da menjam plocu i trazim kameru. Kupac je svakako u zaradi, ja ne prihvatam reklamaciju na nesipravne uredjaje kao sto ne prihvata vecina prodavaca na KP-u, garantovao sam na ono sto sam mu prodao i posalo sam mu uredjaj koji je kupio cak je i dobio vredne poklone. Zato cu prijaviti i slucaj administraciji KP-a da ukolne ovu ocenu i prlizicu im nasu konvrezaciju i ako bude bilo potrebno i slike koje imam. Od 2012-e god prodajem i kupujem stvari na KP-u koje su 10 puta skuplje od ovoga sto je on od mene kupio i sa raznim ljudima saradjivao ali goru saradnju nisam imao do sada. Svaka cast kupcu i hvala mu za neprijatnosti.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

maticna je bila pokvarena, a rekoa je da je 100 % isparvna, na njoj je otisao chipset i jos neki chip, tako da se ne isplati popravljati! !
Prodata je za 1000 umesto za 2000 din koliko sam trazio, kod mene je perfektno radila i poslata ispravna! A maticnu sam mu prodao jos pre 3 MESECA a ocenu tek sad daje, sta si radio sa njom ne znam niti me zanima, necu da se cimam za 1000 dinara! Ja sam garantovao na ispravnost i tako je poslao, ocena se daje po prispecu paketa i provere a ne posle 3 meseca, tako da mi je sve jasno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.