stali

Niš

Član od: 06.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Ordenje, činovi, oznake domaće

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslati komadi osteceni, bez da je to bilo gde jasno navedeno i bez da je jasno prikazno na fotografijama. Odbijanje reklamacije i refundacije, uz suvisle i besmislene komentare, optuzbe bez pokrica, zamene teza. Uzas i steta, sramota za sitne pare i uz moju najbolju volju da se problem resi. Zali boze ovih pozitivnih ocena ako su ovako stecene!
Prozvati Coveka na Sve uz Najminimalniju Cenu bez Odobrenja koliko zaradjujes kao preprodavac sa tvojim slikama i Sta je Istina da se problem resi za sitno a kolko ces da zaradis na to sto si kupio i to sto si trazio i Dobio-je Nezamisliva Steta ali sigurno ne tebi.Ocenu nisi trebao da stavis na ovaj oglas nego na onaj sto si kupovao 12kp+5pvo placeno ti je bilo tebi sve unapred a ne da kukas za cije..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.