Stanimir

Kraljevo

Član od: 17.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Video nadzor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam 2 wifi kamere, u oglasu je pisalo da su 1080P i 25 30 fpsa, kamera snima u 240P a fps nije veci od 5, "KAMERE SU SA ALI EXPRESA". Kupio sam takodje i dve micro sd kartice od po 64GB, prebacio sam datoteku od 2GB popunila je 47.8 GB, kartice nisu ni blizu 64 gb koliko pise. Takodje sam uzeo i E88 dron, u oglasu je pisalo sledece -baterija drzi 10 15 minuta, a ne drzi ni 3 minuta full napunjena -moze da leti na udaljenosti od 150m, meni pada na 30 ne moze dalje Kamera od drona ne radi Dron non stop gubi signal bili udaljeni od njega 2 ili 20 metara Kontroler od drona je stigao neispravan, upravljao sam preko telefona Ne preporucujem nikakvu saradnju sa clanom
Pozdrav svim clanovima KP. Decko je kupio u sustini kao sto je i naveo dve kamere, dve memorijske kartice i dron E88, i ako se prvo raspitivao samo za jednu kameru a posle je predlozio da uzme vise stvari kako bi dobio popust sto je zapravo i u redu, dobio je popust i ako nema ni jednu ocenu na kp. Kamere su kao sto je u oglasu i navedeno 1080p dok je druga 720p sto je kupcu pre kupovine naglaseno, proveo sam pola dana u objasnjavanju specifikacija kamera i ako je u oglasu sve detaljno objasnjeno. Svi uredjaji su novi i nekorisceni, uz detaljno testiranje svakog uredjaja pre izbacivanja na KP. Nakon preuzimanja paketa drugu polovinu dana sam proveo u objasnjavanju kako da poveze kamere i ako je u paketu imao detaljno uputstvo ali nije mogao da ga razume, nakon toga javlja da je sve povezao i da radi. Sutradan se javlja sa pricom da dron ne radi, tj kontroler drona, dron je testiram i pre prodaje je radio odlicno, ipak clanu izlazim u susret da moze da zameni dron ili da mu vratim pare, tada on dobija ideju da vrati sve sa obrazlozenjem kako mu se ne svidjaju ni kamere kako rade, licno koristim iste kamere i tvrdim da rade odlicno. Ja naravno tu reklamaciju ne prihvatam jer su uredjaji potpuno ispravni sto je potvrdio vece pre toga. Sto se memorijskih kartica tice one su kupljene sa domaceg sajta i u pitanju je kingston kartica koji takodje licno koristim i garantujem da ovo sto je decko naveo je LAZ. Sto se drona tice specifikacije su preuzete sa sajta kupca, ali decko je ocekivao dron od 200e da kupi za 2500 din. Nakon toga mi je i pretio i ako sam mu ja i dalje nudio da dron vrati, nije prihvatio ponudu. Decku svako dobro, i hvala za ocenu i ako je negativna.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.