stanko

Loznica

Član od: 04.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Drumski, trkački

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Pre nego sam porvrdio kupovinu pitao sam prodavca da li je sve u redu sa biciklom i dobio potvran odgovor. Bicikla je stigla sa polomljenim lančanicima zadnjeg menjača. Nije preveliki problem za popraviti, ali sve jedno prodavac bi trebao da napiše ako negde postoji kvar ili skrivena mana, neko ne bi želeo da troši dodatni novac i vreme na nešto što je trebalo biti potpuno ispravno.
biciklo je poslat ispravan,ocenjujete me posle 5 dana negativno.Ako ste videli da nesto nije u redu,trebali ste me kontaktirati i vratiti bicikl.Tako ni vi a ni ja ne bi bili nezadovoljni,vi biciklom a ja negativnom ocenom.Ja sam posten prodavac sve bi resili dogovorom .A vama ide pozitivna,

Bicikli > Dečji bicikli i trotineti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao mi je da je deciji bicikl koji sam kupio od njega mehanicki potpuno ispravan, a stigao je bicikl sa iskrivljenom zadnjom felnom sa donje strane, koje ne moze da se napravi prilikom transporta kurirskim sluzbama, nego udarcem u toku voznje bicikla. Da sam znao za ovo ostecenje, nikad ne bih uzeo ovaj bicikl.
juce smo se curi,ja stvarno nisam video da je tocak kriv,rekao sam da moze da vrati bicikl o mom trosku i da ce mu biti vracen novac.Do sada nisam imao nikakvih problema .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.