stanko992

Leskovac

Član od: 08.10.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Alcatel

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izuzetno namazan i "kulturan" prodavac. . dok vam ne proda neispravan telefon. .Kao prihvatio da se vrati. . Moj covek je isao par puta kod njega kuci. . uz njegov pristanak. .naravno nije bio kuci. .da vam ne pricam o troskovima. .naravno uz lazna opravdanja. .sutra. .. prekosutra. kao . docice on . .pokrice sve troskove. .. ali nema nista vec mesec dana. .niti se javlja. .niti odgovara na poruke. .ZAOBIDJITE OVOG PRODAVCA U NAJSIREM LUKU. ..
Slazem se sa ovom ocenom, zaista nisam mogao da preuzmem paket, imao sam ogromne porodicne probleme, pozivam ovog korisnika da mi se javi ( pokusao sam da mu napisem na kp nalog ali je kominikacija blokirana) da uplatim 1000 din oko kojih je zapelo, s tim da ne mora da vraca tel. IPAK MOJIH 100+ OCENA POKAZUJU DA NISAM PREVARANT, nazalost desilo se to sto se desilo..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.