startech

Novi Pazar

Član od: 27.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Klavijature

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Menjali smo se klavijatura, poslao mi je ocuvanu klavijaturu, to stoji, ali neispravnu. Ima problem sa maticnom plocom. (Naravno to nije naveo u oglasu i nije spomenuo kada smo razgovarali).

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Pojačala snage

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam neispravan snagas ne preporucujem saradnju

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Efekti i pedale

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ahmet(krije se iza imena STARTECH) mi je poslao neispravnu pedalu i sve vreme vice da je ispravna. Imam 50 godina i nikada nikog nisam prevario na a kamo li ako nesto nije u redu da ubedjujem u suprotno. .. . 1. rekao mi da je pod garancijom, a kad sam trazio da popravi, kaze da je istekla i da je on nju uzeo odavno 2. Kad sam mu rekao da je pokvarena, a on ce PA STA CES SAD SA NJOM . .. . 3. nece da vrati novac i primi pedalu natrag. 4. sutra ga prijavljujem MUPu i pokrecem prijavu CUVAJTE SE OVOG CLANA ! !! !! !! !! !! !! ! a ja cu 100e vec zaraditi ili naplatiti. ..
Postovani clanovi koi ste radili samnom znate o kome se radi imam 31 ocenu pozitivnu i sve pohvale od svih. Ali sad sam prodao pedalu NOVU ovom starijem coveku verovatno nestrucnom koi nezna kako se sa tom pedalom radi ta uredjaj prvo je da on ukjluci i povrh svega toga nije mi javio celi dan vec negde u ponoc cuo sam po njegovom glasu da ne prica istinu zato sto me ispituje kad sam rekao da je kupljena pedala u Nemacku on me pita u koju prodavnicu i tu mi je bilo dasta sumljivo. I sad tvrdim da prvo ko je ukljucio uredjaj to je on bio ima sve moguce papire i upustvo i svoje orginalno pakovanje verovatno je clan hteo da umanji cenu da mu ja kazem odnesi kod majstora pa cu ja poslat tebi kao sto rade neki ovde ali ja za to nisam imao poterebu jer je to nova stvar.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.