Stef

Beograd

Član od: 22.12.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > OnePlus

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost, prvi put dolazim u situaciju da nekome na KP sajtu dam negativnu ocenu. Uređaj koji je prodat je bio dobro upakovan i poslat na moju adresu. Praktično odmah po paljenju telefona uvideo sam da on ima ozbiljan softverski problem koji se manifestuje tako što se telefon konstantno zaključava i otključava sam od sebe. Uređaj je stigao oko 10h ujutru, u 11h je već bila poslata poruka prodavcu o problemu (sa video dokazom). Prodavac je prvo krivio transport, pa je posle okrenuo na priču da ja treba da odnesem telefon u servis i "da za male pare" to sredim, a kasnije je došao na ideju da ja sam odradim instalaciju softvera (što dovoljno govori o tome da je prodavac upoznat sa "čačkanjem" softvera i da je verovatno njegovim nestručnim radom nastao problem). Kada sam predložio da se uređaj vrati, rekao je da se radi o polovnom uređaju i da je on naveo u oglasu da je poželjno lično preuzimanje (a ipak ga je poslao), što je totalna budalaština. Obratiti posebnu pažnju na ovog člana, pogotovo onda kada nešto prodaje.
Kao prvo kada se nesto kupuje treba se istraziti sama stvar, a ne da se posle zali posto se pojavio u medjuvremenu problem koji sam model ima i moze se javiti u bilo kom trenutku. Doticni je tek nako kupovine istrazio uredjaj i sam mi je slao linkove da navedeni model. telefona zna da ima odredjene nedostake koji se mogu pojaviti u bilo kom trenutku i takodje na linku je bilo objasnjeno resenje. Uredjaj je testiran pre slanja i sve je radilo. Sto se tice slanja u oglasu je pisalo da je pozeljno licno preuzimanje bas da bi se uredjaj testirao pre kupovine, ali ako kupac pored toga trazi slanje to ide na njegovu odgovornost. Dodatno kako mi je slao linkove sa resenjima sa XDA foruma odakle meni garancija da nije pokusano rutovanje i instalacija novog softvera po kojem su poznati stariji modeli One plus-a i da prilikom toga to nije uredjeno kako treba i da je telefon ostecen (brikovan). Takodje kako je on sam ustanovio po informacijama na internetu da je do "nekih magneta" odakle meni garancija da doticni nije cak i pokusao da otvori uredjaj. Prodavao sam i daleko skuplje stvari i nije bilo nezadovoljnih korisnika, ali svakako ima svakavih ljudi koji misle da sve znaju i da kada naprave gresku druga strana treba da ispravlja!

Mobilni telefoni > Blackberry

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

uslikan tel i tel koji je covek doneo nisu isti! Prodaje tel a ne zna u meniju gde se nalazi koja opcija! ? skrpljena oprema od drugih telefona. nekorektan sagovornik. nervozan i uvredjen sto nisam takav tel kupio? gospodo. .. pa ispostuj ti prvo pravila prodaje. kao kupac sam uvredjen zbog takve komunikacije. minus za trgovinu sa ovim clanom.
na slikama se sve lepo vidi, ako gospodin ne zna da uveca sliku samo jednim klikom u oglasu nije moj problem, pristanem na njegovu cenu i jos predjem pola grada da pogleda telefon u koji se ocigledno i ne razume, pita gde je sta na telefonu i kao naravno stara fora ne bih da vam spustam cenu da bi ako mi je potreban novan da mu spustim cenu na licu mesta, ne poklanjam stvari vec prodajem, jos se uhvatio za punjac kao nije orinal blackberry, sto i ne stoji u oglasu da je orginal punjac ali naravno radi jos nije ni hteo skroz da proveri telefon tako da smatram da bez provere uredjaja nema prava da ocenjuje posto uredjaj nije ni kupio, plus je bilo licno kao sto se vidi tako ne svatam cemu sve ovo. Ako se covek ne razume u nesto i hoce da kupi pa nije ono sto je mislio nisam ja kriv, neka prvo zna sta se uzima, ja nisam ucitelj da ucim ljude kako da koriste telefone.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.