Stef

Valjevo

Član od: 02.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Retro mobilni telefoni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Budite oprezni. .. Procitati komentar ocene i lose iskustvo. U oglasu sam naglasio da komunikaciju vrsimo preko vibera zbog preobimnog pisanja a na kp razmena poruka radi bezbednosti saradnje. Covek mi je pisao na kp ja ispostovao i odgovarao. .. za razmenu danima vrsena komunikacija i telefone koje birao iz kolekcije sam nasao i proverio svaki posebno. . dopunio baterije da moze pri susretu da se sam uveri u ispravnost uredjaja kako je trazio. .. iz nekog razloga nisam mogao da dobijem broj koliko razumem iz straha od spijunaze. .. po dogovoru sam dosao do valjeva 35km od mene u tacno dogovoreno vreme na tacno dogovoren parking sa objasnjenjem u kojim kolima cu cekati. . cekao skoro 2 sata da bi se javio. . zatim odgovorio da ne moze da dodje a da dodjem do njega i cekao sam jos sat da mi odgovori gde nije bilo odgovora. . naravno vratio se u svoje mesto. . odgovor dobio tek sutra da nije radio kp i ostalo. .. ja kazem posto sam ja dolazio do valjeva red vi sad da dodjete do koceljeve. .. odgovora nije bilo tek danas kaze da je uzeo druge telefone. Nista nije problem kad se blagovremeno obavesti. .. Ovo je krajnje nepostovanje mog truda, mog vremena i mog novca. .. Budite veoma oprezni sto se tice saradnje sa ovim clanom ne kazem da covek neposten ali krajnje neodgovorno ponasanje koje vas moze staviti na dodatne troskove i potrositi vam najvredniju stvar na svetu a to je vreme. p. s. rec nas odvaja od zivotinja
Druže nisi mi dao broj telefona a tja sam ti javio na vreme da neću moći da dodjem da imam majistore u kući! A na sve to tada ni kp nije radio nije moglo 2dana da se udje u njega. Kada sam video da je to sa tobom teška priča ja sam kupio 2 telefona koji su me zanimali. A nisi došao zbog mene neho zbog svojih obaveza ja sam ti bio samo usput... Pozdrav

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trazio PES19 pobudio mu digitalnu verziju da skine i igra u zamenu za njegovu igru. Prihvatio dogovor, sve imam u porukama. Posle toga cekao komsiju da mu da wi fi da bi mogao da skine igru sto je ok sa njegove strane ali nije korektno da ga kontaktiram posle 5 dana i da mi kaze porucio sam pes 20 i vise mi nije potrebna tvoja igra! ? Totalno ne korektno. Mogao je da odbije ponudu odmah u startu.
Možeš da mi pokažeš gde sam ja tražio od tebe mail ili šifru za skidanje??? Nisam ti ni tražio, rekao sam ti da mi daš br pa ću te cimati kada budem u mogućnosti da skinem igru da mogu da te okrenem.! I posle 3dana sam ti rekao da sam se snašao i kupio na disku igru, tako da mi nije jasno kako sam ja to tebe zeznuo?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.