Stefan 0612283851

Vranje

Član od: 19.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ovog clana. Slusalice nije poslao a naveo je. Punjac ne radi kako treba sat vremena puni 5%. Baterija losa a rekao je da je dobra. I jos na poruke nece da odgovori.
Punjac je dobio koji sam ja dobio uz telefon, koji je normalno punio, ali on sad naravno pravi od mrava SLONA, da bi negativna bila prihvacena. Slusalice, kada smo se culi telefonom, rekao je da moze a i ne mora, moja volja, tako da ovde ja fala Bogu dobijam negativnu ocenu od coveka koji ne zna sta hoce, sta nece.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mnogo los covek. Preko poruka sve sjajno i bajno a kad je stigao telefon KATASTROFA. .. covek mi slikao telefon sa ful opremom i garancijom a poslao samo telefon u plazma kutiji, a telefon polu ispravan, sa mrljama na displeju, jer je menjan ekran i usla je prasina i ostecen displej. Ali opet dam sam kriv jer covek ima 60 ocena iz svog mesta za 4 meseca na sajtu. Bravo druze sto si me iz***ao, u sreci i zdravlju da potrosis novac. .. IZBEGAVAJTE GA! !! Ima pricu kao glumac dok ne posalje paket, a posle se nejavlja. .. ..
Istog dana kada je dotična osoba poručila telefon, isti telefon mu je slikan i slike poslate preko vibera. Tako da je telefon mogao da vidi i na beloj i na crnoj pozadini. Sti se tiče ocena, u gradu imam prodavnici telefona, tako da ljudi dolaze iz grada i kupuju telefone, pa je logično odakle toliko ocena iz mog mesta. Svaki evro koji si platio telefon je vredan

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

У огласу писало да све ради. Такође је навео да ће послати пуњач, али није. Пошто у суботу нисмо подигли пакет због посла, уредно је обавештен да ћемо у понедељак подигнути пакет. За цену се нисам ценкао. Међутим, када смо отворили пакет, тел пали дуго лого. А и ако се дигне систем, када уђете у некој ампликаци он одмах забагује. Такође, продавац када је обавештен, брани се речима да је код њега радио. Међутим, не јавља се на тел, пребацује лопту да је то тел од друга. Снимак као доказ је послат, али његов пајтос једва одговори речима: радио је код мене! На тел обоје се идаље не јављају. Порука обојици , ,Дабогда их за лекове давали те паре, ,! Молим све чланове да не наседну ко ја на овог члана. Први пут ми се догодило да ме неко овако зезне. Најгоре је то што сам моб наручио за брата, па сада носим моралну одговорност. ..
Nije ' amplikaci' vec ' aplikacija'. Kada ste dobili telefon koji je vracen na fabricka podešavanja, trebalo ste da postavite telefon za ponovno koriscenje. Punjac ste licno rekli da nije potrebno da saljem, jer imate. Sto se tice lekova, vec sam kupio vitamin C i magnezijum. Hvala na savetu oko trosenja novca!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.