Stefan Ćirović

Pančevo

Član od: 16.04.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

5 dana mi slao poruke snimao mu telefone i na kraju napravimo dogovor on meni dva telefona i pare, dodje da menjamo zamenimo sve jedan od telefona kad sam dosao kuci i detaljnije testirao baterija drzi 30 min bukvalno i sve vreme se restartuje i menjan ekran i otisak ne radi, zvao sam ga da resimo racunali smo ga 40e da mi da pare da mu vratim njegov telefon nece da resi kaze mogao sam pred njim da ga testiram, prva negativna koju dajem ali covek je zasluzuje samo tako! Nije do 40e treba biti covek! Pozdrav
Telefon sam privatno koristio ja,tebi to sto ne odgovara ili si ti ocekivao ne znam koliko od telefona koji je 2014 godiste. Dosao dao oba telefona pogledo si reko si dobro je,kao i ja sto sam pogledao tvoj,i doplatio ti za njega. sam si reko da je okej i sve kako treba pozdravili se i otisli. da bi se ti meni javio posle dan,dva i reko da ti ne radi ovo ne radi ono.. imao si priliku i vremena da ga gledas do sutra. Na ostalima je da procene da li je negativna ili nije. pozdrav i tebi i stavljamo tacku na buducu saradnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.