Stefan Konzole--062/10-22-778-

Velika Plana

Član od: 26.07.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek nije od reci, uzima banovane konzole sa mreze koje bukvalno ne vrede nicemu jer ne moze ni da se uloguje na nalog a kamoli da se odigra igra na mrezi. Pravi se da nista ne zna prvi put kao cuje za to, meni je prodao pricu da mu je brat kupio u Italiji. Od mene negativna krajnje ne korektan pristup, dosta mulja i petlja a na takav nacim samo mozete da rizikujete sa ovakvim tipovma. Slucaj je prijavljen i kp.
Ovako,Konzole nikad ne mogu da budu banovane,zato prvi put cujem, imao sam na kozoli svoj nalog i radio je i net i verovatno ne zna da bi igrao igricu na mrezi(online) moras kupiti i platiti playstore plus karticu da bi mogao da igras online,kada mu je stigao soni rekao je da je zadovoljan i sada kao negativna ocena zbog neznanja,sobzirom da mi je rekao da je lap-top odlican a nije rekao da baterina traje manje od sat vremena i da se lap-top pregrejava dolazi i do 90 stepeni,nisam mu na to nista rekao i sad negativna ocena..Svaka cast..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.