Stefan Mob

Beograd | Rakovica

Član od: 22.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dok smo se dogovarali oko zamene sve je proteklo OK, javljao se uvek na telefon, odgovarao na poruke. Na prvi pogled njegov telefon je izgledao lepo ocuvan i izvrsili smo zamenu. Kada sam kuci detaljnije pogledao telefon video sam da su ledja odlepljena, lajsna je naprsla, na ekranu u donjem levom uglu se nalazi bela fleka, poklopac za slusalice je otkidan iako je rekao da je telefon savrseno ocuvan bez mane, punjac koji mi je dao je bio neki kinez koji ispada iz zida. Dogovorili smo se prvo da mu ne dajem negativnu ali da on meni sredi ledja na telefonu i da drugi punjac jer nije hteo da vrati moj telefon i novac. Od tog dana se vise nije javljao ni na telefon ni na KP poruke, a ulazio je na sajt posle toga jer je brisao oglase (koji su postavljeni pre 2 nedelje, nisu sami istekli). Pustio sam ga nedelju dana da se javi da mu ne bi davao negativnu, ali on me nije ispostovao ni na poruku da odgovori. Zato od mene ima NAJNEGATIVNIJU ocenu na svetu, bezite od njega kao djavo od krsta. ..
Ha ha ha... Bravo bravo za poruku! Videli smo se licno, gledao je telefon u 14h na suncu, 15 min ga je gledao i to nije "video", vec tek kad je stigao kuci ili kada vec! Pa ja nisam budala da ti popravljam nesto sto ti sam napravis pa posle kukas kako nisi video ili neke druge gluposti! Bas iz tog razloga preferiram licnu razmenu, sto smo mi odradili, da moze lepo telefon da se pogleda, a ti sta si radio sa njim stvarno ne znam! Imam 70 pozitivnih i radim ovo duze vreme, tako da tvoja preporuka "DA BEZE OD MENE" mozes da okacis "macki o rep"!!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je telefon sa neispravnim zvucnikom. Dogovorili smo se da platimo po pola popravku ali on nije ispostovao dogovor.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija, je protekla relativno korektno, ali covek nije ispostovao ono sto je reko, i telefon nije onakav kakav ga je opisao, sim karticu nije hteo da cita, a on je rekao da koristi telefon, telefon je jos bio nakrivljen, sto takodje nije rekao, sa ovim clanom ako radite zamenu radite licno. Telefon sam vratio i nije bilo nikakvih problema, sreca sto nisam slao prvi.
Ovo je necuveno! Ovako, "decko", da ne kazem balavac, trazio je zamenu glava za glavu da mu dam moj Z1 a on meni S4! Pristao sam da posaljem prvi iako imam 53 pozitivnih a on jedva 8...Poslao sam mu ga, uzeo je paket, meni nije ni poslao njegov, telefon koristio pola dana, nije mu se svideo i vratio ga covek!Blokirao me na fejsu, na KP-u, pre toga zalepio negativnu! Zbog cega ja ne razumem!!!

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavca sam pitao da li je telefon ok fizicki i software-ski u redu i u kakvom je stanju. rekao je da je u "super stanju i da je sve ispravno" dobio sam telefon kome je otucana maska u donjem desnom uglu, srafovi ishabani sto znaci da je tel otvaran i radjen, ne radi mu taster za smanjivanje. to po meni nije super stanje. jeste da mi je spustio cenu ali da je rekao sta ne valja ne bih kupovao pokvaren tel i da mi je dao za jos manje pare. znaci igrao je na tu kartu da mi spusti cenu i precuti kvarove i posle da se izvlaci na to da mi je spustio cenu i da cutim. kaze da ima prodavnicu telefona i da je meni poslao tel kakav je dobio i da ne zna da je otvaran i da mu ne radi, mislim ajde otkupljujes telefone a ne proveravas ih. ponudio sam mu da po pola platimo popravku dugmeta i da ne dajem negativnu, ali covek se ne javlja 3dana od momenta kad sam mu ponudio tu opciju, tako da negativna od mene.
Da da, lepo srocena pricica za malu decu! Ja sam coveku lepo rekao da imam 200 telefona i da stvarno nemam vremena da svaki detaljno proveravam, a koliko sam taj HTC proverio se je radilo na njemu. Ja sam coveku lepo ponudio da mi vrati telefon, a ja njemu novac, ali on na to pitanje meni nije dao odgovor! pozdrav...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.