Stefan-Munja

Osečina

Član od: 29.08.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon vecernjeg dogovora da mu sutra uplatim novac na racun pa da posalje telefon, zmolio sam ga da deaktivira oglas jer je ocenjivanje moguce i bez oglasa ako je postojala konverzacija on odbija i samo dopisuje "rezervisano". Odmah ujutro me pozuruje da uplatim iako sam rekao da necu stici pre 11h. Ali ok, mozda je coveku iz nekih razloga hitno pa ipak ubrzo odlazim do menjacnice, razmenjujem evre da bih ga odmah ispostvao i uplatio na dinarski racun punu trazenu cenu bez cenkanja da bi mi nakon nekoliko minuta pred bankom stigla poruka da je telefon vec prodao za navodno mnogo vecu cenu nego sto je u oglasu trazio! Bas je za poverovati da vam danas za nesto sto prodajete nude vise a ne manje nego sto trazite : ) A u oglas stavlja da navodno ne prodaje on nego neko pod drugim brojem da bi se toboz skinuo odgovornost sa sebe! Sto bi za nekoga bilo ko stavljao oglas kad svako moze da se registruje na KP i sam proda sta zeli. Totalno samozivo i neodgovorno ponasanje od nekoga ko naizgled ocenama uliva poverenje ali eto, uopste ne mora da znaci. Tako da oprez ipak nije na odmet sa ovim clanom.
Oglas je bio za drugara i napomenuo sam mu odmah da ga zove na drugi br apsolutno nemam veze sa tim nisam hteo da se mesam i odmah sam to naglasio i to ima u porukama i moze da se vidi i ovo je prvi i poslednji put da postavljam za nekog oglase jel su ljudi mnogo neozbiljni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.