Stefan Nikolic

Valjevo

Član od: 22.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin Stefan je rekao da telefon radi na sve mreže, da je 100% ispravan i da oprema koja ide uz njega je takođe ispravna i da se ne plašim jer nije prevarant. Ali, desilo se nešto sasvim suprotno. Kada je telefon stigao, naravno počeo sam sa proverom. Telefon umesto 16gb svoje memorije ima 4gb (ne znam kako ). Zatim, telefon radi samo na telenor mreži i povremeno gubi mrežu, tako da mora da se restartuje da bi se mreža vratila, slušalica ne radi dobro prilikom razgovora (jedva se čuje). Prateća oprema-punjač, prekida, mora da se drži bananica da bi se punio. Kada smo se čuli u vezi ovoga, dečko se kleo u majku da to nije ništa istina ja sam tražio da mu vratim telefon i da mi vrati pare on je rekao da je naručio drugi telefon i da nema pare da mi vrati. Ponudio mi je da mi plati otključavanje i pošalje dobar punjač. Od svega toga dobio sam samo 1000 dinara (dogovor je bio 10e). I više se nije javio. Ne preporučujem saradnju sa njim.
Gospodin Mladen, nije zadovoljan telefonom koji je dobio za 50e, to da telefon nije ispravan decko izmislja i sada ga on prodaje kao sto mozete videti u oglasima po ceni od 100e, izasao sam mu u susret poslao 1000 din da dekodira telefon, ne znajuci da je zakljucan na mrezu sto se mene tice ispao sam korektan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.