Stefan Todorović

Beograd

Član od: 06.01.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Dronovi | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek je rekao da je proizvod nov. Kada je stigao prvo je došao u paketu sa 3 papira zguzvana kao zaštitu. Kad sam otvorio paket video sam da je sa desne strane džojstik napukao, takođe u sredini gde je dugme za paljenje. Desna plastika je ispala iz ležišta i gornji i donji deo nisu spojeni uopšte. Tuga, čovek je tražio 16000 za ovo. Negativna i zaobići u širokom luku. Sportski pozdrav.
Momak je imao zahteve da mu se šalje nekom kurirskom službom sa kojom ja nisam do sada radio, oni su ti koji su napravili štetu iako je paket bio odlično upakovan a ne kako se navodi. Nakon ostavljanja negativne ocene (uopšte mi se nije javio da ima bilo kakav problem) javio sam se momku i pitao ga da mi pošalje fotografije oštećenja. Jasno se videlo da je kurirska služba napravila propust. Zamolio sam momka da vrati kontroler nazad a da mu ja pošaljem novac na šta je on odgovorio da ne želi da ga vrati jer mu je cimanje da ide opet do pošte.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.