Stefan

Beograd | Ugrinovci

Član od: 24.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Ključevi i brave

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Primedba nije za lose kuciste kljuca, kuciste kljuca je OK, nije savrseno ali je OK, prepakovao sam ga i sve radi kako treba. Problem je u samom clanu. Evo o cemu se radi, 26.04 sam mu poslao poruku na KP, sa upitom da li salje PostExpresom i kakvog je kvaliteta proizvod u poredjenju sa fabrickim VW. Ubrzo mi je odgovorio da moze poslati PostExpresom i da je kvalitet OK. Ja sam mu potvrdio da zelim od njega kupiti kuciste kljuca, ako predmet posalje PostExpresom, on se slozio. Zvoni meni telefon 27.04 oko 16h, zove me kurir iz BEX-a, kaze da ima paket za mene i da dodjem do izlaza iz grada, umesto da kurir dodje na moju adresu. Otisao sam preuzeo paket. Nisam znao sta je, ali sam ubrzo zakljucio da je kuciste kljuca, koje sam narucio od Stefana. Poslao sam mu poruku u kojoj sam mu rekao da nisam zeleo da mi paket urucuju ovi iz BEX-a, vec Postexpres, na sta je on meni odgovorio da on samo salje BEX-om, jer sa njima valjda ima ugovor, i blokirao komunikaciju na KP sa mnom. Da je u startu rekao da ne salje PostExpresom, nasao bih nekog ko salje, jer ovi iz BEX-a mi nikad nisu dosli na vreme, pise do 12h dodju oko 16-17h, nikad ne dodju na adresu koja je naznacena na posiljci vec ja moram da ih jurim po gradu. Dok ovi iz PostExpresa, dodju na adresu u roku, ako pise do 12h do 12h ce biti urucen, nikad nisam tu imao problema. Evo nase prepiske na KP (obrisati razmake): https: //ibb. co/fEATJ5 Clan je za izbegavanje, najbolje licno otici kod njega, jer ako treba da vam salje, poslace kako njemu odgovara, ne kako je vama bolje. ..
Svaki komentar je suvisan!Clanu je pre slanja paketa receno da se salje BEX kurirskom sluzbom i da ne mogu da mu saljem PostExpresom, narucio je robu i onda se buni, valjda za svoju robu mogu da odredim po kome cu da saljem, ako nekome ne odgovara ne treba ni da narucuje. Negativna bez potrebna, svaka cast
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.