Stefan

Beograd

Član od: 10.02.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

UPOZORENJE drugim kupcima da NE sarađuju sa ovim članom Kupila sam lap top kod ovog prodavca od 3200 din . Navedeno je da nema bateriju i da se direktno uključuje i da radi bez problema i na to sam naravno pristala. Rekla sam prodavcu da kupujem za treću osobu i molila ga ako ima skrivenu manu da mi kaže jer ću ja morati da dam iz svog đžepa novac ukoliko ne bude onako kako je u opisu . Kada sam došla kući i uključila stalno se gasi . Ja ga uključim on se ugasi . Prodavac je obavešten o tome ali do reklamacije nije došlo i ne želi da vrati novac . Ovaj lap top za koji je znao da postavi cenu od 3200 din mogu samo da ga bacim . Uopšte nije upotrebljiv. Trebali ste da ga postavite kao neispravan i onda nije nikakav problem neka ga kupi neko ko hoće neispravno. Ukoliko kažete da sa njim možete da radite osnovne stvari onda to znači kada ga uključim da mogu osnovne stvari da sa njim odradim lap top se može samo BACITI
Totalna neistina i krajnje neozbiljno. Laptop nije imao nikakvu skrivenu manu, radio je sasvim normalno i vrsio posao za osnovne stvari. Napomenuo sam da je laptop neko vreme stajao i nije bio koriscen i da je moguce da ce malo u pocetku kociti dok se malo ne zagreje i razradi. Takodje sam ga proverio pre nego sto sam krenuo da se nadjem kako bi izvrsio prodaju i sve je bilo u redu. Nakon sto je laptop preuzet, javljeno mi je da je poceo da se gasi i da ukoliko nastavi da se to desava, kontaktirace me. Bio sam spreman da vratim novac ukoliko nastavi da se to desava, sacekao sam taj i naredni dan, niko se nije javio i ja sam pare prosledio misleci da je sve u redu. Laptop nije bio moj, usluzno sam ga prodavao. Sutradan sam dobio poziv i zahtev na vracanje novca, jer laptop se gasio i dalje i da ga je njihov komsija informaticar otvarao i utvrdio da je potrebno zameniti napajanje. Pare su vec bile potrosene i nisam bio u mogucnosti ni na koji nacin da pomognem niti da odgovaram za posledice koje su dodatno mogle da nastanu prilikom otvaranja. Njenoj sestri sa kojom sam prvo i razgovarao svaka cast na razumevanju, sve pohvale, meni je jako bilo zao sto je doslo do svega toga. Ali ocigledno da ova sestra voli da daje upozorenja bez bilo kakvih osnova. Nikada ne bih prodavao nesto neispravno kao ispravno, nema poente.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.