Stefan

Beograd

Član od: 19.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mama i beba > Torbe za mame

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Htela bih da kazem buducim saradnicima koji ce saradjivati sa ovim clanom da nije od reci. Naime odustaje od torbe koja je narucena, za koju je neko dao novac. Nepostovanje necijeg vremena i novca treba najgore osuditi! Naravno da ce biti slikano nase dopisivanje i biti okaceno na mom profilu u svrsi da se vise nikome to ne ponovi i ne dogodi kao meni. Prodavci veliki oprez kada je ovaj kupac u pitanju! Stefi, sve nejlepse tebi i supruzi!
Ovaj clan prodaje torbu koju ni nema na stanju. Kada sam pitao - receno mi je da je na carini (tada je vec proslo 10dana). Slobodno okacite dopisivanje da svi mogu da vide da prodajete stvari koje ni nemate na stanju. Moje zakonsko pravo je da mogu da odustanem od kupovine u bilo kom trenutku. Jako neprofesionalan pristup. Ako vec nesto prodajete i imate 3 oglasa za torbu, morate je imati i na stanju. Ja sam ispao maksimalno korektan i javio sam Vam da ne zelim da je kupim, jer ne znam kada ce stici. Mogao sam da Vam se ne javim i da je ne preuzmem (moje zakonsko pravo). Sve najbolje, Stefan
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.