Stefan

Bojnik

Član od: 23.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija sa korisnikom je bila OK, ne mogu da se zalim zaista. Clan je rezervisao karticu 6.6.2018-te, potom je video napajanje koje imam u oglasima, pa je zeleo i njega da mu posaljem zajedno sa karticom. Posto sam video da clan ima 2 negativne, predlozio sam mu da mi postarinu uplati unapred, kako bih bio osiguran ako bi mi se paket vratio. Clan je trebao danas 12.6.2018. da uplati novac, umesto novca dobio sam poruku od njega da nece da uzme, rizicno mu, i da prodam drugom. Nedelju dana bez veze izgubih, gubi i moje i njegovo vreme. Sa clanom samo licno ili da se ogradite prilikom slanja, da vam uplati avans kao dokaz da ce preuzeti paket. Sem toga, nemam zamerki.
Jeste upravu je covek. Rezervisao sam nekoliko dana ranije i onda sam se razmislio jer on kaze da grafika radi ali da ne garantuje koliko jer je popravljana. I ja mislim da je to rizik i bacanje para pa sam odustao. Pozdrav

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju nikako. Dogovor je bio istog dana da posaljemo predmete. Ja sam poslao po dogovoru , on je slagao da je poslao. Sutra dan mi kaze da je na faksu, da je broj posiljke u autu ostao, pa kao kasnije. Pred me jedva poslao posle 3 dana , na pozive nije odgovarao. Pa kao brat je mozda zakasnio pa poslao posle par dana! Pa kako sada brat odjednom a napisao si da si poslao istog dana. Imam citavu prepisku sto smo pisali . Clan za izbegavanje , ne postuje dogovor
Molim kp da mi obrisu ovu ocenu jer je nisam zasluzio! Burazer je zaboravio da mu posalje u cetvrtak pa mu je poslao u petak. Covek je dobio svoj telefon i sve je ok. Tako da ne razumem zasto sam dobio negativnu ocenu.

Audio > Radiokasetofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kada smo se culi telefonom potvrdio je da je radio u extra stanju kao sto je stavio u opisu oglasa. Radio koji je kupljen je ostecen i neispravan mu je sistem za skidanje plocice. Prilikom voznje auta od struckanja plocica radija sama ispada. Pokusao sam kontaktirati i dogovoriti se sa prodavcem, ali bezuspesno. Izbegavati bilo kakvu trgovinu sa ovim prodavcem.
Naravno da se ne slazem jer sam CD radio izvadio iz svog auta pre par dana i bio je super i provereen je bio 100% A kupac nije rekao nista u vezi saradnje ili da vrati radio a ja njemu novac niti bilo sta slicno, samo je rekao da ce da negativnu ocenu i to je bilo to.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.