Stefan

Zrenjanin

Član od: 02.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Juce postavio oglas i dogovorili se oko kupovine da je danas preuzmem. Medjutim danas mi se javlja sa pricom kao da su stare slike i da su je prodali jos pre na pijaci(verovatno prodao nekom drugom za vise para)Clan za izbegavanje i to u sirokom luku od mene cista 0 za ovog clana.

Alati i oruđa > Električni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegnite ovog prodavca i njemu slične. U opisu alata je stajalo - SAMO VARNICI . Pre kupovine, na moje pitanje - da li je alat ispravan i da li ima nekih drugih mana, odgovor je bio - NE, SAMO VARNICI. Kad je alat stigao, ukljucio sam ga u struju i nakon 5 sekundi počeo je da se oseća miris topljene plastike i alat se veoma zagrejao. Na moje pitanje - da li mogu da vratim alat jer je neispravan, prodavac je odgovorio da ne mogu i da mi je već rekao da varniči, i da nije on imao vremena pa je alat probao samo na par sekundi i da je ustanovio da samo varniči. Veoma nekorektno u svakom pogledu. Moje tvrdnje mogu da dokumentujem sačuvanom komunikacijom preko poruka.
varnici zato i smrdi ti bi za male pare da dobijes 20 godina garancije i potpuno ispravnu novu stvar bukvalno za badava
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.