Stefan

Pirot

Član od: 26.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Slušalice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postovani Stefane, Narucili ste uredjaj i dobili bas isto kao sto je na oglasu. Nije Vam se svidelo i hteli ste da vratite (hteo sam da vas isposutejem i pristao sam ). Ono sto nije korektno jeste da ste VI VRATILI FIZICKI OSTECEN UREDJAJ! !! TO OSTECENJE NIJE NASTALO FABRICKIM PUTEM ILI PUTEM TRANSPORTA. Moze da nastane samo ako ste silom hteli da otvorite vrata! !! Ali da bih ispao korektan ja sam Vama ipak zamenio Naocare i dobili ste druge. Sa moje strane Vise nego korektno. Iako sam samo trebao da Vam vratim to sto ste poslali meni.
Pored toga sto mi je Goran poslao naocare sa polomljenim(iskrivljenim zubcem) za zatvaranje poklopca, svalio je krivicu na mene da sam to uradio ja, trazio sam da ih vratim, s tim da ja platim obe postarine a on meni novac od otkupnine NA STA JE I PRISTAO.Dva dana kasnije novac nije stigao,nakon cega sam ga zvao da proverim da li je uplatio,rekao je da je upravo stigao u postu i da uplacuje POST NETOM, nakon toga novac i dalje nije stizao da bi ja narednog dana dobio opet paket sa naocarama(koje nisam trazio) Te druge naocare jesu bile ok ali dogovor je bio POVRACAJ NOVCA. I nakon svega prihvatio sam to bez daljeg dramatizovanja i davanja negativne ocene,sto sam kako sada vidim ipak trebao da uradim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.