Stefan

Niš

Član od: 16.01.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocena je vezana za drugi oglas , za stap Falcon , koji je opisan kao ceo a dobio sam napuknut stap u donjem delu . Gospodin je negirao i pored snimka ostecenja da je stap ostecen . Bio je jako dobro upakovan tako da sam siguran da je takav i poslat . Gospodin je hteo da. mu vratim stap ali po nerealno maloj ceni tako da sam odustao od takve vrste "dogovora " .
Apsolutno nije tacna konstatacija gospodina Nenada,kao sto je i sam rekao stap je bio odlicno upakovan i da ostecenje nije moglo da nastane u toku transporta a stap je stajao na oglasu u potpunosti fotografisan i nigde nije bilo niti ostecenja niti ogrebotina jer takav stap ne bih ni oglasio na prodaju a iz mog ugla gledano pretpostavljam da su ostecenja naneta prilikom otvaranja paketa ostrim predmetom jer kako je sam gospodin Nenad rekao stap je bio odlicno upakovan,treba samo biti iskren,i pored toga ponudio sam gospodinu da mi vrati tako ostecen stap u zamenu za novac u isnosu od 1500din+ptt troskovi iako je i stap i masinicu Spro platio ukupno 4000din pa nek korisnici i clanovi procene,pozdrav za gospodina Nenada.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.