Stefan

Beograd

Član od: 15.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Apple iPod

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikad nisam imala problema preko kupujemprodajem, do sad. .. jer ovo je DJUBRE OD COVEKA. Moram ovako da kazem jer. .. Poslao je neispravan ipod 4 i to sa usb-om koji nije ni za sta, polomljen je. Pa sam ga nazvala i rekao je da mu posaljem nazad i da ce vratiti pare, a to sam i uradila. Zvala sam ga tri dana, nije se javljao, cak sam ga zvala i sa drugih telefona, ali bezuspesno. I gle, meni se vratio njegov paket i morala sam da platim postarinu 400 din. E ljudi moji, to vam je covek, razmislite kad kupujete nesto od njega, mene su 106 lajkova prevarili ocigledno. .. ko mi ne veruje, poslacu mu u inbox screenshot naseg dopisivanja. On ce sad navesti ko zna sta u svoju odbranu, vi RAZMISLITE ! !! !! !! !!
Molim? Em sam preuzeo paket, em sam dobio negativnu ocenu, em je ovo napisla. Devojko, da li ti znas sta radis? Da li si ti uopste normalna? Prvo sam ti poslao normalan ipod, unistila si ga u roku 2 dana, onda si mi poslala unisten ipod, em sam ga preuzeo. I ovo je zahvalnost? Ne razumem ove ljude danas... Izadjem maksimalno u susret,i samo zele da napakoste... Ovo je cisto nepostovanje.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi je prodao neispravnu graficku karticu za koju je tvrdio da je ispravna. Mislim da je krajnje nekorektan i da se posluzio podvalom. Ne preporucujem nikome saradnju sa njim.
LOL, sad sam video ovo, em mi je rekao da grafika ne radi, rekao sam mu da ne mora da mi je salje nazad,i em sam mu vratio pare, i ovo je zahvalnost? Okej.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.