Stefan

Leskovac

Član od: 02.06.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

"Napajanje je ispravno probao sam ga na maticnu plocu pali radi" Napajanje upali kompjuter, cim se pokrene bilo šta što zahteva 50% procesorske snage, ugasi se. Servis napajanja je 25e Ponudio sam da vratim napajanje ili da podelimo servis na pola. Prodavac je odbio i nudi mi 8e za servis. Nejveci problem sto prodavac i dalje tvrdi da je napajanje ispravno. Kupljeno sa dozom rezerve jer PCIE nije bio proveren tj nije imao kablove i ali je napajanje kao što je sam napisao ispravno i radi.
Molim admine da provere nase dopisivanje i moj oglas i sta pise na njemu, ocigledno clan ne zna da cita oglase, LEPO Pise na oglasu da pali radi da dalje nije testirano, sto je clan reko meni da je to puno para za ne testirano napajanje i da ce da razmisli razmislio je i prihvatio da kupi, jos sam pristao da podelimo postarinu, cist bezobrazluk od njega molim admine da lepo procene situaciju ako sam ja kriv neka je negativna ocena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.