Stefan

Novi Sad

Član od: 07.07.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek me moli i kumi da mu podignem paket koji je poslao, ja sve ostavljam idem da mu podignem paket da bi zatekao neispravnu grafiku koju je prodavao navodno kao ispravnu, ne preporucujem saradnju sa ovim clanom spreman je na sve pripazite se
Decko se prvo cenkao za cenu oko graficke a sama grafcka je za model rx 580 8g najeftinija na olgasima pa sam mu ja spustio cenu na 15000 din i poslao pa je onda bilo problem da se preuzme posto navodno nisam stavio testove iz furmarka pa sam na njegov zahtev posla video snimak i okacio sve testove na kp.Pa na kraju je preuzeo graficku i odmah nakon toga dao negativnu sa tvrdnjom da je graficka nesipravna i da neradi.Ovo je jedno uzasno iskustvo decko je nezbiljam i neodgovoran prema njemu sam ispao maksimalno korektan i izasao sam mu u susret po svim pitanjima da bih mi na kraju pretio policijom i nekom tuzbom.Stvarno nemogu da svatim takve likove pa cak i da je postajao neki problem mogao se resiti na ljudski nacin a ne ovako sa tvrdnjim i optuzbom da je graficka prodata neispravna.Ja imam sve testove kao dokaz da je potpuno ispravna prodata i stojim iza svake reci koju sam naveo.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put za 7 godina na KP-u dajem negativnu ocenu. Odmah da kazem da sto se tice racunara i komponenti nisam u ovome od juce nego dosta dugo. U oglasu je napisano da idu prateci kablovi za povezivanje. Ni na jednom napajanju nema naponski kabli, na EVGA napajanju fale kablovi za PCI-E povezivanje. . a i ove sto je poslao pola nisu od EVGA napajanja nego od nekog drugog, fale jos neki kablovi. . da l’ SATA ili sta znam vec. Na Corsair napajanju su bili svi kablovi sem gore pomenutog naponskog. Onda dalje, napajanja zamotana onako sa sve kablovima stavljena u random kutije i ako su u oglasu okacene slike od originalnih kutija sa torbicom za kablove (imam skrinsotove od oglasa pre nego sto je obrisan) Na jednoj strani EVGA napajanja se vidi zazor kao da je otvarano ili je ispalo i udarilo. Nista od toga nije napisao u oglasu jer da jeste ne bih kupovao. ALI, sve ovo gore ne bi bilo bitno i uopste ne bih komentarisao da Corsair napajanje radi, ali NE RADI. Neispravno. Probao EVGA napajanje radi sve okej. Probam Corsair kod mene u kucistu nece. Ajde necu nista da kazem coveku da ne ispadne da ga napadam bez razloga. Posle ga probam u rig nece. Odnesem kod komsije u njegovo kuciste NECE. Sve ovo sam napisao njemu i ponudio da mu vratim ovo neispravno Corsair napajanje a on meni novac za njega a EVGA da ostavim, nije hteo. Ja njega razumem ali ja nemam drugo resenje nego negativnu ocenu da dam. Naknadno, posle moje kupovine mi je u poruci na KP-u napisao da je u oglasu naveo da “ne daje nikakvu radnu garanciju i da je moguce licno preuzimamje uz testiranje kod njega kuci” Cista laz. Imam nekoliko skrinsotova od oglasa gde to apsolutno nigde ne pise, tako da ako administratorima treba kao dokaz, imam.
Ovo sto je napisano apsolutno nije istina decko me je nazvao i odmah u startu sam mu rekao da radna garancija ide samo u slucaju licnog preuzimanja u novom sadu kada se upoznam sa covekom i znam kome sam prodao napajanje na sta je on odg da nema tu sta da se pokvari bitno da je sve ispravno i da se danas posalje.Kada smo se lepo dogovrili jasam mu poslao apsolutno testirana i isrpavna napajanja posto mi nije u cilju bilo koga da prevarim.Npajanje su radila u mom riga 12 mesci sa sest kartica .Decko se javlja posle nedelju dana i kaze kako je neispravno napajanje i poceo je odmah da me optuzuje kako sam mu ja prodao takvo sto naravno nije isitina ja sam se odmah ponudio i lepo rekao da se javi na viber da mu posaljem snimak samog testa gde se lepo vidi da je napjanje radilo neposredno pre prodajem doticnom ja isto tako negarantujem za pogresno i neadekvatno rukuovanje racunarskom komponentom i garanciju nedajem na polovnu stvar sem ako tako nije navedeno u oglas a navedenoje i receno samo u slucaju licnog preuzimanja.Sto se tice tu svega i svacega ima napisanog sa njegove strane kako bih bio tekst sto duzi pa usput ima dosta neistine.sto se tice evge 3 kabla nisu od evga g3 modela nego su od gq sto je sustinski isto i lepo sve radi bez problema sto sam mu ja i reko preko telfonskog razgovora pa je naveo da kutije nisu original samo kako bih me sto vise ocrnio sa tom negativnom ocenom a kutije su bile original i sve je lepo bilo zapakovan da nekomntarisem sve ostalo posto sustinski nema smisla posto su ovo sve apsolutne ismisljotine.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.