Stefan

Kruševac

Član od: 09.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Papuče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Papuce oglasene "kao" malo nosene, sa jednim snimkom /odozgo/ koji prikriva pravo stanje. Odmah po prijemu sam reklamirao, odbija da primi nazad/moji troskovi povrata. CUVAJTE SE OVOG "PRODAVCA"
Kako Vas nije sramota da lažete,niste mi tražili još slika,niti smo imali dogovor da možete da vratite u slučaju da Vam ne odgovaraju.I Vi ste meni rekli kako Vam ne odgovara veličina pa kada sam rekao da nemam nameru da ih primam nazad Vi ste počeli da im nalazite manu.A sve dimenzije sam Vam dao i rekli ste kako Vam odgovaraju,pritom sam Vam rekao da su oguljene.Sve stoji u porukama Administrator može da proveri.Sve što sam rekao i napisao u porukama stojim iza toga,šta ste im Vi radili kasnije,pa hoćete da vratite ja ne znam.

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

decko je reko da samo nevalja flet kabal kada sam otvorio fon bile su polomljene zabice na ploci i nije tacan opisu tel uopste . .nepreporucujem nikako za saradnju
Ja sam u oglasu naveo da je na telefonu otisao flet kabl,i da moze posluziti za delove. Kupac je kako je i sam rekao otvorio telefon pokusao da zameni flet kabl i polomio zabice,zatim mi salje poruku kako sam mu poslao telefon na kome su polomljene zabice ( koje je ustvari on polomio ) i zatrazio da mu vratim novac,gde se nisam slozio jer mu ne verujem.Tako bi svaki normalan covek postupio,jer radi posao za koji ocigledno nije strucan. Jos mi salje pretece poruke i daje negativnu ocenu krajnje bezobrazno ! Svi koji su saradjivali sa mnom znaju da sam posten,korektan,i da svima izlazim u susret.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.