Stefan

Mladenovac

Član od: 26.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uz mnogo ubedjivanja i laznih obecanja da je paket podignut iz poste i da ce biti sve u redu, na kraju apsolutno nista nije ispalo po dogovoru. Paket vec 7 dana i dalje stoji ne podignut u posti. Tako da mi nista drugo ne preostaje vec da upozorim sve one koji misle saradjivati sa njim, Izbegavajte ga u sirokom luku ili mu obavezno trazite pare u napred!
Paket nije podignut iz razloga sto je covek poslao kopiju iphone telefona tako da nisam lud da podignem nesto sto ne vredi ni 5.000 dinara! Cist bezobrazluk pa vidi se po prodaji da sam posten trgovac nisam kao neki na kp koji prodaju laznu robu!!! KP ce biti obavesten o ovome.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek posle 12 dana stajanja paketa u njegovoj posti nije preuzeo kupljenu robu. Sad se naravno i ne javlja na poruke. Izbegevati ovog lika po svaku cenu ili mu traziti pare u napred.
Predmet nisam mogao da podignem zato sto nisam bio kuci, takoda ga sam pokusao da ga kontaktiram preko kp ali ne mogu jer me je blokirao nije problem da mu uplatim naravno postarinu koju je on morao da plati.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.