stefan

Kruševac

Član od: 17.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

korisnika sam u usmenom razgovoru jasno pitao da li ima nekakvih bagova i problema sa baterijom na sta je odgovorio NEMA NIKAKVIH PROBLEMA. telefon se povremeno gasi u radu ! na sta mi je odgovorio da mi je rekao da mu baterija ne valja . u servisu su konstantovali kvar .
Nekim ljudima treba zabraniti da koriste ovaj sajt,očekuje perfektan telefon za 100e,koji da mu se zameni baterija lagano vredi 150e,dobio ga je ispod svake cene. To je apsolutna laž da sam garantovano za bateriju,jasno sam mu rekao da je baterija loša za zamenu je. Ovako je tekla komunikacija,prvo u prvih nedelju dana ne javlja se, valjda je mogao da vidi za nedelju dana šta mu sve fali morao sam ja da ga zovem da vidim jel je zadovoljan sa telefonom,posle mi šalje preteće poruke,kao nosio ga je u u neki servis,kao telefon je u kvaru ali ne znaju šta je,svaki ozbiljniji servis može da utvrdi da je u pitanju loša baterija,a posle je pod pretnjom loše ocene me je ucenjivao da mu uplatim 30e. Ako je telefon toliko loš što ga ne vratiš,ne ipak mu se sviđa telefon,ponudio sam i ja odnesem telefon u servis da zamenim bateriju nije ni hteo da čuje. Ja sve ne verujem kakvi sve ljudi postaje. NE PREPORUČUJEM nikome saradnju sa ovim članom. Ubedljivo najgore iskustvo na kpu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.