Stefan

Ruma

Član od: 18.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Reaguje na punjac Pali cuje se Prima pozive Trebalo bi da je sim free. Medjutim maticna ploca je neispravna i ne baca sliku na ekran. Uzgred je povadjeno sve iz uredjaja sto je bilo ispravno i stavljeni neipravni delovi. Baterija naduvena, na pozive ne odgovara sem na dve tri poruke a kasnije i na njih ne reaguje kada sam ponudio dogovor i da resimo nesporazum kao ljudi. Momak je definitivno za izbegavanje.
Opis je bio takakv kakav jeste. Nigde nije pisalo ploca ispravna 100% Sa 2500din je trazio da mu posaljem telefon silikonsku punjac i usb. Rasklopio ga je u delove i onda me zvao da kaze menjano ovo menjano ono. Verovatno je ostetio i sam zbog ne rukovanja strucnog. Pri tomnje rekao da je rasklopio s6 iz oglasa i probao..Jos je trazio pola para da mu vratim Pozdrav svako dobro

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Receno je da sve radi osim punjenja. Ekran neispravan-gasi se sam od sebe, i u pitanju je s3 a stavljena ploca od s3 neo-neodgovarajuca, poklopac ne moze da se zatvori, kaze nije njegov telefon vec od drugara pa on ne zna nista, Negativna Predmet ne odgovara u opisu oglasa.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Rekao je fa je monitor kupio nov pre dve godine i da ga nije popravljao medjutim monitor je nasilno otvaran i popravljan a pritom sam cekao nedelju dana da mi posalje monitor jer je sve vreme bio u njivi. Za saradnju ne znam sta da kažem ne bih ga preporucio.
ne razumem ove ljude. molio me da mu posaljem monitor i rako da moze da se vrati. ladno je tip dao negativnu ocenu. strasno ljudi bi hteli za 1000dinara da dobiju ispravno da radi i da ima garanciju

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lazan opis predmeta! Ne preporucujem saradnju!
Lepo je pisalo u opisu predmeta ne snosim odgovornost za transport i ne uvazavam reklamaciju. Nosio je ploču po majstorima kad je utvrdio da nemoze da se opravi oce pare nazad. Hvala na razumevanju za ostale članove ;-)

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Razna oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ozbiljna preporuka za izbegavanje, nekorektan decko, nije preuzeo microSD karticu, morao sam da platim duplu postarinu. Ogroman nivo nekulture i etike ponasanja, ne javlja se na mobilni i ne odgovara na poruke ? !? !? ! ZA IZBEGAVANJE ! !! !! Udavio me je sa 100 sms dok mu nisam poslao, a ne zna ni izvinite da napise, bruka ziva i jos prodaje u oglasima karticu od 64gb, za koju mi je rekao da mu se pokvarila i da zato narucuje novu ! ?! ?! ?!
rekao je da ce ubaciti 50gb a ubacio je 20gb jer ne mozer preko 22gb !!! samo da znas proverio sam tvoju memorisku i zato ti je vracena. svakako clan za izbegavanje

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj clan je za maximalno izbegavanje. Uredno sam mu poslao paket kog je odbio da preuzme(iz brze poste potvrdjuju odbijen paket). .. Tog dana je i ugasio tel, te nisu ni dolazili, te ja sad sam na operaciji krajnika. .. Ovakvim clanovima nije ni mesto na ovom sajtu! !!
hvala na oceni, poslao paket sutra paket ne stize,preksutra ne stize,poslao mi kod posiljke neispravan !!! posle poceo da muti nesto rekao da ce oznaciti da moze da se raspakije a nije naznacio u glavnom clan za izbegavanje... POCEO DA MI PRETI KAKO CE MI UGASITI PROFIL ;) POZZ
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.