Stefan

Beograd

Član od: 26.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda > Motokultivatori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Човек није од речи, договорили смо се све у три речи. Све може и ништа није проблем. Остало је да ми пошаље слике мотичица и да видимо за превоз. Ја га сутра ујутру зовем да га подсетим за слике и да му кажем да сам нашао превоз а он ми каже да је фрезу продао. Ни извини да каже, само што ме још није опсовао што се љутим. Желим му све најбоље и најскупље али да је човек од речи, није! !!
Ovu ocenu cu ostaviti sebi kao podsednik jer sam ispao magarac. Ne prema kupcu vec prema sebi. Magarac jer verujem ljudima. Oglas je usluzno postavjen za prijatelja, ustvari ja bih negativnu izlgeda dobio u svakom slucaju, jer te kaznjavaju sto verujes ili ne verujes ljudima. Kupac, a ovaj je cak bio potencijani od njih 200, daje negativnu jer ga neko nije cekao dva dana da se smisli sta ce raditi. Drugi kupac dolazi licno, daje novac i naravno uzima robu. Pa sta je trebalo uraditi, da ga vrate kuci. Pa onda bi on dao negativnu...koja je onda svrha svega ovoga, uvek ce neko smatrati da je ostecen a da ne pogleda objektivno situaciju. Lako je nekoga kazniti, dati mu negativnu. Sa svima kojima ste zapoceli konverzaciju mozete dati ocenu, bez da ste i kupili stvar od njega. I kako je moguce da ocenu opis o sve ostalo iz oglasa ako robu nije ni pogledao...no nema veze, sujete medju narodom ce uvek biti, Inace, tu su pale i teske reci, pominjanje familije, ostalih organa,,,,pa ko bi onda i poslovao sa takvim covekom. Sve u svemu, ovo ostavljam sebi kao upozorenje, da vise ne treba verovati ljudima i od sada vise nema popustanja tolerancije, izlazenja u susret...neka mi ovo bude podsetnik za buduce dane. Ovo kao da sam podigao sebi spomenik za zivota :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.