stefan

Kikinda

Član od: 03.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo sam ga pitao da li je sve u redu sa srafilicom, a dobijem srafilicu sa slomljenom glavom, i neodgovarajuci punjac. Krenuo je da me ubedjuje da je njegov brat postavio oglas, i da je to srafilica na kojoj se glava menja. Na toj srafici se ne menja glava, i slomljena je. Punjac mogu da bacim jer mi nicemu ne vredi! Posto mi se ne javlja radi dogovora prinudjen sam da dam negativnu! Ne preporucujem saradnju sa prodavcem.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko ili dete ima samo dobru pricu. .. Poslao xenone ispostavilo se da prodaje od druga xenone da mi broj od druga nepostojeci, da mi drugi broj od druga javi se reko bi dete koje kaze da ima cas 17 cas 18 godina nezna ni on tacno, paket sam vratio naravno. .Clan za izbegavanje. .Pozdrav! !!
Ovaj covek Ovde naruci farove Za bmw dobije slike na viber da Vidi to sto je trazio i kaze da mu posalje i onda kad mu je stiglo covek nece da uzme paket ja Sam mu garantovao da Su Farovi unutra i reko Sam mu ako mu ne odgovaraju kad ih uzme moze da ih vrati i ja mu vratim onovac sa ovakvim ljudima od sad Samo uplata unapred i onda slanje paketa

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko 93'godiste, petlja i prica svoju pricu u opisu je naveo da je od 32gb a ono od 16gb. Manje vise to nego je telefon zakljucan na iCloud. On navodno ima iPhone 6+ i ne zna sta je to i zasto sluzi. Kad sam ga nazvao da reklamiram, kao javice mi sifru, nesto je kao brat skidao neke aplikacije. Blokirao me ovde valjda se nadao da necu moci da mu prosledim negativnu. Sve je bilo divno i bajno, cak je jutros i proveravao da li sam dobio telefon, brine se decko za novac, pa da mu potvrdim prijem posiljke. Na zalost nije jedini mlad covek koji se bavi ovim stvarima pa jos jedna opomena za mene i druge da nema trgovine bez licnog preuzimanja. I derane, nece cika da propadne za 100 eura.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.