Stefan

Kuršumlija

Član od: 04.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici | Vuferi kućni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

I pored moje najbolje zelje i volje da se dogovorimo tj. nadjemo neko resenje za MP3 koji " NERADI ", radi doplate za nesto drugo, decko se ne javlja tako da ja necu da osiromasim za tih 30 evra ali neka mu je na cast. (Nosen je kod majstora koji mi je rekao da mu je crko neki ic ili kako se vec zove). NAPOMENA: Nisam mogao da nadjem oglas od doticnog a inace je bio MP3 za auto sa usb-om. Pa sam morao na ove Wufere da stavim ocenu a ti magnatovi wuferi su bili moji inace u pitanju je bila ZAMENA ali opet napominjem da necu osiromasiti ! !! NE PREPORUCUJEM nikako.
Kao prvo doticni je slagao! Poslao sam mu player i 35e, nije bitno za tih 5e, ali nije kao sto je naveo. Player je bio ispravan 100%, imam i slike, dobio sam ga u nekoj trampi i naravno proverio odmah kada mi je stigao. Player je bio potpuno ispravan i bez mana. Prvi je on poslao zvucnike kao po dogovoru, kada mi je stiglo ja sam tek onda poslao player i pare, da sam imao nameru da ga prevarim ne bi mu poslao nista! Kada mu je stigao player i 35e! rekao mi je sve je uredu. Sutra dan me je zvao i rekao mi je player ne valjda, ja sam ga naravno pitao kako? Rekao mi je kada se pojaca do kraja ugasi se sam i rekao mi je poslusaj sada kada pojacam, pojacao je player u autu i radio je normalno. Onda mi je rekao ovim recima " je*es ga, sad nece" Rekao sam mu ako ne bude valjao neka mi vrati doplaticu mu, sutra dan kada me je nazvao rekao mi je da mu posaljem Blueberry Net Cat M-05 iz mojih oglasa i on da mi doplati 5e. Sam je odredio, kao da je to njegovo, a da player ne valjda i da ga je rasturao neki majstor. Nisam zeleo da pravimo dogovor samo iz tog razloga sto je player rasturao, a nije me pitao. Kako bi ja mogao da znam da oni nisu nesto cackali i pokvarili ga. Sto se tice doticnog ispostovao je dogovor, ali nije lepo da svoju gresku, ako je slucajno povezao pogresno i pokvario player da mene krivi. Zaboravio sam da kazem, kada me je zvao tog dana zaboravio sam tel kuci, zvao me je 2-3 puta i posalo mi je poruku koja me je uvredila totalno. Rekao mi je da ne voli ljude koji se ne javljaju i ako se ne javim da cu videti sta ce biti. U fazonu kao da mi preti, to me je naljutilo i posle nisam zeleo da namerno da se javim!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.