Stefan

Novi Sad

Član od: 21.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ukratko, nije preuzeo posiljku i nije cak ni postarinu platio i ako je obecao. Bez telefona sam 6 dana a i bez novca i jos moram da platim 1200 dinara, izgubio sam 4 kupca u medjuvremenu jer me sve vreme laze, ma strasno. Ne preporucujem saradnju! !!
Nakon izvresnih preko 100 transakcija kupoprodaje, desio se i taj trenutak da nisam stvarno bio u mogucnosti da podignem paket, a gorepomenutom sam lepo obrazlozio razloge zasto nisam mogao da podignem telefon, i lepo posteno mu se izvinio za novonastalu situaciju i rekao da cu ja snositi troskove postarine, ali nije mu to bilo dovoljno i odmah mi je poslao negativnu ocenu, znam da to nece uticati na moj dalji rad na ovom sajtu ali je zalosno da mi neko skrnavi profil ovakvim izjavama pogotovo neko ko se ne bavi kupoprodajom, nazalost svakakvih nas ima...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.