Stefan

Beograd | Batajnica

Član od: 28.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | InkJet

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao mi neispravan stampac i kad je stigao ja proverio on pali i posle vise nista ne odradjuje javim telefonom doticnom on kaze nemoguce kazem nosicu u servis servis kaze kriva vodjica i jedna zakacka pukla kazu u servisu nije od transporta jer je to unutrasnje nego od mnogo rada i dotrajalosti javim Stefanu prvo kaze refundirace na telefonu posle javlja nista od toga kao bio je ispravan i sad me kao kulira niti odgovara na telefon niti na poruke ovde na KP neverovatan bezobrazluk lik prodaje obraz za sitne pare jos kaze slike dokaz da je radio kao nece obrisati oglas da bi posle oko sat vremena obrisao jer nisu bile dokaz nikakav nego na slici samo upaljen bez prezentovanog rada[zato ih obrisao] on Stefane i sad pali ali nista ne odradjuje toliko o doticnom koji nema obraza karaktera veliki LAZOV I MANIPULATOR ja necu biti siromasniji niti on bogatiji ali tako nisko pasti za sicu i toliko lagati to je NEVEROVATNO razmisljam i o tuzbi jer bio sam kontaktirao SUP toliko o gospodinu stefanu zato PAMET u glavu ostali clanovi pre nego sto uzimate bilo sta od njega jer vam se moze obiti o glavu preporuka za vasu bezbednos ZAOBIDJITE GA U NAJSIREM LUKU! !!
Moram da odgovorim, čisto zbog ljudi koji su zainteresovani za moje oglase na Kp. Nemam potrebu da se pravdam dotičnom Aleksandru (upisan trenutno kao "erzika"na KP) zaista. 1100 dinara je u pitanju i oni koji me poznaju, znaju da je to tura pića u kafiću kojom ih častim i oni mene svakodnevno. Zaista sam bio spreman da mu poklonim i štampač i vratim tu siću, bez obzira na to što sam izgubio svoje dragoceno vreme da mu isti šaljem a potom na telefon i pojašnjavam situaciju. Ali je posle postao neprijatan i počeo da preti, da me naziva "JAJARO" itd., što najviše govori o njemu... Navodno, treba mu štampač za ćerku koja studira, a sutradan okačio oglas gde prodaje štampač (da je zaista tako, dao bi joj taj najverovatnije). Verovatno je običan preprodavac, poput onih "Očuvan auto, vozila baba do pijace, desna noga joj bila kraća pa nikad nije dala gas do kraja" i tome slično. Ne bih mu poklonio ni da je 500 dinara iz principa. A da se prodajem za 1100 dinara je stvarno besmislica i to je suvišno i komentarisati. Napomenuću i to da ga ni jednom nisam uvredio, dok je on mene kitio pogrdnim imenima i epitetima... Onda sam mu rekao da smo završili, nek' čini šta mu je volja i to je stvarno kraj. Ne mogu ga nazivati gospodinom jer to ne zaslužuje, a neću mu ni uzvraćati negativnom ocenom, bez obzira na sve. Tu ću ispasti čovek. Apelujem na potencijalne kupce da čitaju moje oglase od početka do kraja (pa i tri puta ako je potrebno) i neće biti nikakvih problema. Po ocenama se vidi da nisam nikog prevario, pogotovo za ovako smešnu sumu. Nalog mi služi isključivo da ponešto kupim, ono što mi ne treba prodam itd. Veliki pozdrav svima!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.