stefan

Čačak

Član od: 12.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sobzirom na ponasanje prodavca i na osnovu telefonskog razgovora NIKAKO NE PREPORUCUJEM SARADNJU , radi se o tome da isporcena jakna je ostecena ( ima rupu) na kozi, patet zatvaraci ne rade ( rajflesusi od mogucih 6 neispravna su 4 ) , potrebna je zamena sto prestavlja zavidan naknadni trosak svih posto zamenom samo neispravnih uocila bi se razlika zbog modela iako je u oglasu napisao “PRELEPA ROKERICA KO NOVA “. Mane i nedostatke ni jednog momenta tokom poduzih telefonskih razgovora nije napomeneno zato ga IZBEGAVAJTE u sirokom luku.
pa sta vi hocete rokericu ciste koze skroz za 2500din sto ste je platili samo..rupa na jakni nema to je za kais sto ide....ali dogovr sve sto ste rekli sve sam spostovao i slane i sve drugo ....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.