Stefan

Kuršumlija

Član od: 14.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električne brusilice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moje iskustvo sa ovim clanom : - predmet prodavan kao industrijska busilica, od cega nema ni "I" od industrijskog, - sms-om obavestio da salje upakovano tako da se moze videti sta je poslato ( neistina, slikano pre otvaranja, znaci netacno ), - prilikom paljenja varnici, - izuzetno nekorektan i nekulturan u komunikaciji ( sta reci drugo nego kada nekoga saljete u pm i marsirate bez razloga ), uzgred, da ne bude zabune, sa moje strane ispostovano preuzimanje kada sam i rekao. Nepreporucujem kontakt sa ovim clanom na osnovu licnog iskustva.
Brusilica je u odlicnom stanju i ne varnici sigurno!!! Upakovano je tako da si video sta je unutra i to lazes isto! I Bezite od ovog kupca ne preuzima robu!!!! Cekao sam dva dana dok on ne preuzme robu! Nista ti ispostovao nisi!

Automobili | Oprema > Navigacije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

CUVAJTE SE OVOG PRODAVCA! !! Navigacija mi jeste stigla ali ne onako kako je ovaj clan opisao, prvo rekao je da hvali 1 sraf da se zasrafi da je izgubio, a to nije tacno hvale svi srafovi jer gospodin nije mogo da otvori navigaciju pa je polomio i sad ne moze ni da se zasrafi! !! drugo navigacija nece da radi, kad udjem u nju resetuje se automatski tako da je beskorisna, trece reko je da ima jedna crna mrlja, sto isto nije tacno ekran je udaren i pored te crne mrlje ekran je puko preko pola skroz! !! ! CUVAJTE SE! !! !
Pozurio da me oceni negativno lepo sam mu reko sta fali navigaciji i dao mu je za 800 dinara i napisao mu u poruci da ako mu se ne svidja da cu da mu vratim pare! Ali ne gospodin odma mora da me oceni negativno nije hteo da saceka ili da me pozove telefonom!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.