stefan

Vranje

Član od: 15.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Aku alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Oglas je glasio Bosch psr 18 LI-2 srafilica fizički spolja u odličnom stanju, ispravna, baterije oslabele. Šrafilica dve baterije punjač Cena 2900 dinara 1. Fizički je šrafilica stvarno lepo očuvana. 2. Što se tiče ispravnosti katastrofa u reduktor nešto struže strašno, elektronika u bušilici ne postoji izvađena pa ne radi led svetlo, pokazivač nivoa baterije i prekidač koliko god stiskali radi u jednoj brzini, regulator jačine ne radi zaglavljen u jednom položaju, nema jedan šraf. 3. Baterije kaže prodavac oslabele, one nisu oslabele već su otvarane i unutra je katastrofa lemljene neke ćelije lepljene trakom, punjač ih ne puni. Znači nisu oslabele one su neispravne i naravno nema po jedan šraf a oni koji su tu su ne odgovarajući 4. Punjač ne puni nisam ni mogao da ga probam jer su baterije neispravne a ne oslabele. Kad sam primio paket i video katastrofu odmah sam kontaktirao prodavca koji mi odgovara da je kod njega sve odlično radelo, kada sam mu predočio nedostatke prodavac mi objašnjava da je moja greška što ga nisam detaljno ispitao za šrafilicu za koju je u oglasu stavio da je ispravna i da nije dugo radio sa njom za baterije kaže da su oslabele od stajanja, oslabele baterije punjač puni a ove neispravne ne. Da se razumemo ja nisam očekivao novu šrafilicu ali sam očekivao kompletnu i ispravnu kako je navedeno u oglasu, očekivao sam oslabele baterije koje puni punjač, a ne neispravne koje ne puni. Prodavac naravno ucenjuje ako ja njemu dam negatinu i on će meni zbog moje greške. Moja jedina greška je ovde što prodavac nije opisao realno stanje, i što ga nisam dodatno pitao da li je ispravno nešto što prodaje kao ispravno. Izvinjavam se prodavcu zbog svega opisanog a i on zna da je sve tačno moram dati negativnu ocenu da sledeći put ne dovodi kupce u zabludi.

Alati i oruđa > Alati za zavarivanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Skrecem paznju svim clanovima kp da paze kada kupuju od ovog lika. napisao u oglasu da na iskrinim fiberkama koje sam kupio fale samo cetkice koje on navodno nije mogao da nadje pa ih prodaje bez. kada su fiberke stigle bile su bez poklopaca cetkica a u jednoj je cak falio ceo rotor za koji kaze da mu je tata pakovao i posto sam ga pozvao nije hteo da problem resimo. tako da od mene negativna ocena i opet molim clanove da obrate paznju kada saradjuju sa ovim likom jer mu ovo nije prvi slucaj sto dokazuju i druge negativne ocene.
Druze znas li ti sta komentarises? Prvo nema veze sa oglasom na koji momentarises, pricas o fiberkama a hilti se prodaje.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi nije rekao da je zadnja felna totalno kriva i da je pukla sajla prednjeg menjaca. Ne preporucujem saradnju
Zadnja felna nije bila kriva kad sam poslao i reko sam ti da zoves post expres, a i sajla nije pukla trebas da nastelujes menjac, to sam ti rekao, nemoj da lupas ocene klinac kako stignes dok prvo ne proveris sve.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ploca poluispravna, fizicki osteceni pinovi, samo i3 procesor radi i to donekle. .. Poslata klot, iako je obecana dodatna oprema(limcic i ostalo). Ne zelim da prejudiciram, ali izgleda da besparica tera ljude na ono najgore.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.