Stefan

Kraljevo

Član od: 06.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac nije hteo da preuzme paket, Imamo trošak slanja i povrata paketa. KOD POŠILJKE: :KO0042170758 Vreme statusa 13.07.2020 14:44:07 Status posiljke Čeka na preuzimanje Vreme statusa 13.07.2020 15:12:26 Status posiljke Pošiljka je preuzeta od pošiljaoca Vreme statusa 14.07.2020 11:15:54 Status posiljke Pošiljka je odbijena od strane primaoca Vreme statusa 14.07.2020 11:16:04 Status posiljke Pošiljka se vraća pošiljaocu

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

jos 16.12. sam ga nazvao i dogovorili se za cenu i dao sam mu podatke za slanje memorije kurirom. 4 dana mi prica svaki dan da je pozvao kurira i zavlaci me da ce mi narednog dana paket stici. Prvo me ubedjuje da za memoriju ima fiskalni racun i Emmi garanciju, i kad mu kazem da papire stavi u pake, tvrdi da ne moze da ih nadje ? ? Danas 20.12. kaze da memoriju nije uopste ni poslao i pise mi poruku: "kupi na drugom mestu". Ovakvo laganje napravilo mi je probleme jer sam uzalud vise puta kasnio ili izostao sa posla cekajuci kurira. Besmisleno laganje za svaku osudu !
Nisam želeo da poslujem sa njim jer se vidi da je lažov i nekorektna osoba. Nisam ga prevario samo nisam želeo da mu prodam ram memoriju jer je jako nekulturan i težak za komunikaciju.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavac napisao i tvrdio da je tablet kao nov a u stvari je otvaran nestrucno i razvaljeno kuciste, nagnjecen ekran i izdeformisan konektor za punjenje
Tek sad vidim, gospodin je odbio da mi vrati proizvod i ja njemu da vratim novac, odlucio se da mi da losu ocenu iako smo o svemu porazgovarali pre slanja, bio je upucen u sve, ovo su neistine.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.