Stefan

Kragujevac

Član od: 07.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Mini PC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

RAM memorije nisu bile kompatabilne jedne sa drugim, HDD je sa 70% Helta i radi presporo. Windows koji je bio ubacen nije bio aktiviran, a u oglasu je pisalo racunar radiperfektno instaliran Windows spreman za rad nigde nije pisalo da Hard disk ima 70% helta i da kad se pali prikazuje gresku za ram memoriju. Klasican bezobrazluk ulozio sam dosta novca da ga osposobim da radi kako treba zato sa moje strane negativna ocena za ovog prodavca.
Nikola se nije javio niti ulozio REKLAMACIJU na kupljeni predmet. Trebalo je da se javi, da resimo problem na obostrano zadovoljstvo. Izasao bih mu u susret, kao i svakom drugom kupcu. Zamenili bi komponente ili ceo racunar po zelji o mom trosku. U SLUCAJU DA NESTO NIJE UREDU SVAKI KUPAC IMA PRAVO NA REKLAMACIJU KOJA CE BITI IZVRSENA U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU. (za ostecenja u trasportu ne odgovaram ja vec Postexpress kojim iskljucivo saljem)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.